bajnokságban sikerült visszavágni a kupában való vereségért

Gólgazdag mérkőzésen vágott vissza férfi kézilabda csapatunk a Veszprémi KKFT-nek a Magyar Kupában elszenvedett vereségért. Ezúttal egy teljesen más Csurgót lehetett látni a pályán, aki az elejétől kezdve magabiztosan játszva nyerte meg az összecsapást. A félidőben 20:16-ra vezettünk, a vége 39:33 lett.

 bajnokságban sikerült visszavágni a kupában való vereségért

A múlt heti, szombati bajnoki összecsapás előtt négy nappal a Magyar Kupa keretében csapott össze egymással férfi kézilabda csapatunk és a Veszprémi KKFT a Sótonyi László Sportcsarnokban. Akkor a vendégek nyertek, így volt miért visszavágni. Ennek megfelelően kezdtük a mérkőzést. Nyoma sem volt a korábbi, gyengébb játékunknak. A hatodik percben már 6:1-re vezettünk. A veszprémi fiatalok részéről Éles Benedek tartotta életben góljaival a csapatát. A félidő közepén az öt-hat egységnyi különbség állandósult. Játékosaink közül többen is eredményesek tudtak lenni támadásban. Talán egy kicsit megnyugodhattunk a biztos vezetés tudatában, mert a 24. percben kettőre feljöttek a vendégek. A szünetig azonban sikerült négyre növelnünk a különbséget, így 20:16-tal fordulhattunk.

A folytatásban felváltva estek a találatok. A vendégek fiataljai közül Éles Benedeket továbbra sem tudtuk tartani, rendre betalált. Szerencsére a mi támadásaink is eredményesek voltak, szépen termelték játékosaink a gólokat, amelynek köszönhetően a 42. percben ismét hattal vezettünk, mint az első játékrész derekán, kilenc minutummal később pedig 35:28-ra. A kis Veszprém egyszer ugyan még fel tudott jönni négyre, köszönhetően annak, hogy védekezésben taktikát váltottak, de rendezni tudtuk a sorokat és végül 39:33-as csurgói győzelmet mutatott az eredményjelző a lefújásnál.

 

Alem Toskic a győzelem mellett annak örült elsősorban, hogy a pár napos kupavereséget követően játékosai mentálisan, vagyis fejben ismét a pályán voltak. Elmondta, alaposan felkészültek, okulva az előző meccs hibáiból. Azt is hozzátette, hogy ezen a napon, különösen támadásban minden összejött.

 

Együttesünkre március utolsó napján, szerdán újabb nehéz bajnoki összecsapás várt, ezúttal Dabason, ahol 15:12-es félidei vezetést követően, 30:26-ra megnyerte a mérkőzést.

 

 

 Műsor

Augusztus 12. péntek

  7.00: Így történt – archívműsor ismétlés

  7.50: Képújság

10.00: Így történt – archívműsor ismétlés

10.50: Képújság

13.00: Így történt – archívműsor ismétlés

13:50: Vallási magazin - mise a Jézus Szíve Katolikus Templomból ismétlés

14.33: Képújság

16.00: Így történt – archívműsor ismétlés

16.50: Képújság

19.00: Így történt – archívműsor ismétlés

19.51: Forgószínpad - színházi magazin

20:17: A Kocsis bicska születése – dokumentumfilm ismétlés

21.12: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár