Az alsóházi rájátszásban folytatja a női kézilabda csapat

Véget ért az alapszakasz NB I/B-s női kézilabdázóink számára, amelyben végül a tíz csapat közül a hetedik helyet sikerült megszerezni. Ezzel az alsóházi rájátszásban folytatják a küzdelmet a keleti csoport csapataival összevonva. Skaliczki László vezetőedző elmondta, nehéz időszakon vannak túl, hiszen amellett, hogy sérülések, betegségek hátráltatták együttesünket, a bajnokság közben több kulcsjátékos is távozott, akiket nagyon nehéz volt pótolni.

Az alsóházi rájátszásban folytatja a női kézilabda csapat

Hét győzelem, egy döntetlen és tíz vereség. Ezzel a mérleggel zárta az NBI/B-s kézilabda bajnokság nyugati csoportjának az alapszakaszát női kézilabda csapatunk. Ez összességében azt jelenti, hogy a tíz közül az utolsó öt csapat között végzett, így a keleti csoport hasonló pozíciójú együtteseivel kiegészülve az alsóházi rájátszásban folytatják a küzdelmeket, ahol a kiesés elkerülése a tét. Skaliczki László vezetőedző az eltelt időszak értékelését négy részre bontotta.

 


Az alapszakasz eredményei alapján női kézilabdázónk a rájátszást a szintén tíz csapatot alkotó mezőnyben az ötödik helyen kezdik.

 

 

 Műsor

Szeptember 28. szerda

16.00: Csurgói Hírmagazin (2022. szeptember 25.) ismétlés

16:40: Vallási magazin – búcsú istentisztelet az Evangélikus Templomból                          ismétlés

17.33: Képújság

18.27: Diagnózis – egészségügyi magazin ismétlés

19.00: Csurgói Hírmagazin (2022. szeptember 25.) ismétlés

19:40: Vallási magazin – búcsú istentisztelet az Evangélikus Templomból                          ismétlés

20.33: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár