Az első hatba kerülés a cél a CSKK-nál

A Csurgói Kézilabda Klub idén már a tizenötödik élvonalbeli idényét kezdte meg. Az elmúlt évben a csalódást keltő kilencedik helyen végzett az együttes. Az új szezonra Baranyai Norbert vezetőedző négy új játékossal és Skaliczki László szakmai tanácsadóval kezdte meg a felkészülést az új bajnoki idényre.

Az első hatba kerülés a cél a CSKK-nál

12 éven keresztül az első hatban szerepelt a Csurgói Kézilabda Klub. Az elmúlt bajnokságban ez a sorozat azonban megszakadt. A tavaszi szezonban még a kiesés réme fenyegette a csapatot, azonban a jó hajrának köszönhetően a kilencedik helyen zárt a társaság. Az új bajnoki szezonra négy új játékossal és Skaliczki László egykori szövetségi kapitány szakmai segítségével kezdte meg a felkészülést a kinevezett vezetőedző Baranyai Norbert. Aki egyetért abban, hogy rendkívüli szezont zártak, de nagyon bízik az idei jó szereplésben.

 

A szakmai stábhoz csatlakozott Skaliczki László egykori szövetségi kapitány is. Ezen kívül az új szezonra való készülés jegyében nem volt nagy játékosmozgás. Kizárólag posztokra igazoltak. Július 21-én kezdődött a felkészülés. A vezetőedző elégedett a hozzáállással és az elvégzett munkával.

 

A kézilabda klub vezetősége az idei bajnokságra is kitűzte a célt. Reményeik és elképzeléseik alapján az elmúlt szezonban elért helyezésnél jobbat, az első hat helyezett között szeretnék látni a csapatot.

 

 

 Műsor

Szeptember 28. szerda

16.00: Csurgói Hírmagazin (2022. szeptember 25.) ismétlés

16:40: Vallási magazin – búcsú istentisztelet az Evangélikus Templomból                          ismétlés

17.33: Képújság

18.27: Diagnózis – egészségügyi magazin ismétlés

19.00: Csurgói Hírmagazin (2022. szeptember 25.) ismétlés

19:40: Vallási magazin – búcsú istentisztelet az Evangélikus Templomból                          ismétlés

20.33: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár