Baranyai Norbert irányítja megbízott edzőként a férfi kézilabda csapatot

Megköszönve eddigi munkáját, közös megegyezéssel szerződést bontott a férfi kézilabda csapat elnöksége Mariano Ortegával, az együttes nyáron érkezett, spanyol vezetőedzőjével. Minderre a gyenge szezonkezdés miatt került sor. A végleges döntés a Kézilabda Akadémia fiataljai ellen elszenvedett hatgólos vereséget követően született meg. A szakmai munkát, egyelőre megbízással, Baranyai Norbert, az utánpótlásban szép sikereket elért tréner vette át. Erdélyi Péter, az egyesület ügyvezető igazgatója elmondta, jelenleg nem keresnek edzőt, meglátják, mennyire lesz eredményes a munka a fiatal szakemberrel.

Baranyai Norbert irányítja megbízott edzőként a férfi kézilabda csapatot

Kettő győzelem mellett, öt vereséget könyvelhet el jelenleg férfi kézilabda csapatunk a 2021/2022-es bajnokságban. A nem igazán jó kezdés miatt az elnökség szerződést bontott a nyáron megbízott spanyol vezetőedzővel, Mariano Ortegával. Erdélyi Péter elmondta, előzetesen jó döntésnek bizonyult az ő megbízása.


Az ügyvezető igazgató továbbá kiemelte, több tényező szerepelt abban, hogy gyengére sikerült a bajnokság eleje és sor került az edzőváltásra.


A Csurgói KK legközelebb hazai környezetben lép pályára november 12-én, pénteken. Az ellenfél a szintén edzőváltáson átesett Tatabánya lesz. Remélhetőleg észlelhetünk már pozitív változást játékban és játékosokon egyaránt.

 

 Műsor

December 1. szerda

16.00: Csurgói Hírmagazin (2021. november 28.) ismétlés

16:46: Vallási magazin – istentisztelet az Alsoki Református                               Templomból ismétlés

17.29: Képújság

18.24: A szomszéd vár – turisztikai magazin ismétlés

19.00: Csurgói Hírmagazin (2021. november 28.) ismétlés

19:46: Vallási magazin – istentisztelet az Alsoki Református                               Templomból ismétlés

20.28: Testületi ülés (novemberi soros) ismétlés

20.53: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár