Döntetlen a Balatonfüred elleni hazai rangadón

A koronavírus-járvány okozta rendkívüli helyzet úgy hozta, hogy férfi kézilabda csapatunk ezen a héten is itthon játszotta bajnoki mérkőzését. Az október 22-én, vagyis csütörtökön lejátszott találkozón nagyon komoly ellenfél várt együttesünkre, mégpedig a Balatonfüred.

Döntetlen a Balatonfüred elleni hazai rangadón

Egymást követő harmadik mérkőzését is hazai pályán játszotta férfi kézilabda csapatunk. Csütörtökön este ezúttal nehezebb ellenfél várt játékosainkra, mégpedig a Balatonfüred. Rögtön az elejétől igazolódott, hogy bizony kiélezett, szoros csatára lehetett számítani. Felváltva estek a találatok. A félidő közepéig a vendégeknél volt az előny mindig, nekünk kellett folyamatosan egyenlíteni. Ekkor azonban Krismancic értékesítette első hétméteresünket, mellyel 6:5-re átvettük a vezetést. A folytatásban azonban a pontatlanság és sok technikai hiba jellemezte a játékunkat és a fiatal balatonfüredi csapat ezt remekül használta ki, nagyon stabil játékot mutatva. Szerencsére az első félidő utolsó öt perce, csakúgy, mint a Cegléd ellen, most is rólunk szólt. A jól védő Tatai Péternek is köszönhetően, kettőgólos hátrányt sikerült megfordítani. A 29. percben, Kerkovits gólját követően, 14:13-as csurgói vezetést mutatott az eredményjelző, amely a szünetig már nem változott.


Krecic szerezte az első találatot a második játékrész elején, de sajnos jöttek a hibák megint és a Balaton-partiak egyenlíteni tudtak. Ezt követően megint el tudtunk menni kettővel, de ismét csak jött az egalizálás. Sőt, a vezetést is visszavették a vendégek. A játékrész közepén, egyik beállósunk, Popovic piros lappal kiszállt a további küzdelmekből. Ettől függetlenül tovább folytatódott a kiélezett, rendkívül szoros csata. A végjátékba mi mehettünk bele kedvezőbb pozícióban, hiszen az 59. percben az ismét nagyszerű játékot nyújtó Krismacic belőtt büntetője után, 27:25 volt nekünk. Sajnos a hátralévő kis időben csak kettő füredi találatot jegyezhettünk, az utolsót nyolc másodperccel a vége előtt. Alem Toskic időt kért, de nem sok esély volt már arra, hogy betaláljunk, így maradt az igazságosnak mondható döntetlen. Csurgói KK – Balatonfüredi KSE 27:27.

 

 

 Műsor

Április 22. csütörtök

17.35: Csurgói KK – Grundfos Tatabánya KC bajnoki férfi kézilabda                 mérkőzés

19.00: Csurgói Hírmagazin (2021. április 18.) ismétlés

19.42: Forgószínpad – színházi magazin ismétlés

20.08: Költöző madarak - dokumentumfilm

21.03: Képújság

22.00: Csurgói Hírmagazin (2021. április 18.) ismétlés

22.38: Forgószínpad – színházi magazin ismétlés

23.04: Költöző madarak – dokumentumfilm ismétlés

23.54: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár