Döntetlen hazai pályán a Budakalász ellen

A félidei döntetlen állást követően a mérkőzés végén is ugyanez volt a helyzet férfi kézilabda csapatunk legutóbbi bajnoki mérkőzésén. A Sótonyi László Sportcsarnokban lejátszott összecsapáson ezúttal a Budakalász volt az ellenfél. Hiába vezettünk a második játékrészben már négy góllal is, a végén irányítónk, Mladen Krsmancsics egyenlített hétméteresből, így mi örülhettünk jobban az egy pontnak.

Döntetlen hazai pályán a Budakalász ellen

A hatodik helyen álló Budakalász volt ez ellenfele férfi kézilabda együttesünknek március 12-én, szombaton este a Sótonyi László Sportcsarnokban. Izgalmas, szoros összecsapásra volt kilátás. A kilátogató nézők nem is csalódtak. Irányítónk, Krsmancic nyitotta meg a góllövők sorát, melyre három vendégtalálat érkezett válaszul. Gyorsan egyenlítettünk, de a vendégek ismét pontosabban játszottak és megint megléptek. Előnyük a 18. percig tartott, amikor beállónk, Rotim talált be, mellyel 10:9 arányban már mi vezettünk. A folytatásban nem maradt adós a Budakalász, gyorsan fordított 13:11-re. Szerencsére mi is felvettük újra a kesztyűt, amely gólokban is megmutatkozott. Ennek eredményeként újra csak mi álltunk jobban. 15:14-re, majd Borsos találatával 16:15-re. A vendégek balszélsője, Holpert azonban 5 másodperccel a félidő vége előtt eredményes tudott lenni, kialakítva a pihenőre a 16:16-ot.
Nagyszerűen kezdtük a második játékrészt. Feljavult a kapusteljesítményünk, Tatai több bravúrt is bemutatott. Támadásaink pedig rendre góllal végződtek, így a 37. perc végén 20:16-ra vezettünk. Ekkor sajnos elhibáztunk egy ziccert, amely törvényszerűen megbosszulta magát. Következett egy ínséges időszakunk, melyet a vendégek jól használtak ki, 21:20 arányban már náluk volt az előny. A folytatásban felváltva vezettek a csapatok, lehetetlen volt megjósolni, mi lesz a végeredmény. Abszolút háromesélyes volt a meccs. Aztán nehéz helyzetbe kerültünk: az utolsó kettő perce kettőgólos hátránnyal mentünk bele. Egy fontos Tatai védés mellett kettő büntetőt is lőhettünk, melyeknél Krsmancic keze nem remegett meg. A másodikat hat másodperccel a lefújás előtt értékesített, kialakítva a végeredményt: Csurgói KK – Budakalász KZRT 25:25.