Egygólos vereség Gyöngyösön

Vereséget szenvedett férfi kézilabda együttesünk a bajnokság legutóbbi fordulójában Gyöngyösön. Az első félidő közepén volt egy hullámvölgyünk, ami aztán végzetesnek bizonyult. Ekkor ugyanis öt góllal megléptek a hazaiak, ami soknak bizonyult. Hiába alakult szorosan a vége, a vezetést nem tudtuk átvenni. 32:31-re kaptunk ki.

Egygólos vereség Gyöngyösön

Gyöngyösön folytatta bajnoki szereplését férfi kézilabda együttesünk. A hazaiak kezdtek jobban, de gyorsan rendeztük sorainkat és lefaragtuk kettőgólos hátrányunkat. Sőt, a kilencedik percben, beállónk Rotim találatával már mi vezettünk 6:5-re. A 11. percben aztán következett egy fájó rövidzárlat, melynek következtében néggyel meglépett a Gyöngyös. Hiába kezdtük el ismét a gólgyártást, sajnos a védekezésünk nem volt valami acélos, nagyon sokszor rezdült meg a hálónk. A 30. percben a hazaiak jobbátlövője Mitar Markez talált be utoljára, kialakítva a 19:16-os előnyüket a szünetre.

 


A második játékrészben folytatódott a nagy csata. Felváltva estek a találatok, melynek következtében a Gyöngyös továbbra is őrizte vezetését. A védekezésünk feljavult ugyan, de nem volt meg az a megfelelő erő, hogy megfordítsuk az állást. Az 51. percben aztán megcsillant a remény erre Mirko Herceg góljának köszönhetően, hiszen feljöttünk 29:28-ra. Sajnos a hazaiak azonban be tudtak találni. Az 58. percben 32:29 volt az előnyük, de játékosaink nem adták fel, mindent megpróbáltak, hogy pontszerzés érdekében. A hátralévő időben kétszer is bevették ugyan a Gyöngyös kapuját, de ez csak az eredmény kozmetikázására volt elég végül. HE-DO B.Braun Gyöngyös – Csurgói KK 32:31.

 


Vereségünkkel továbbra is tíz pontunk és van és maradtunk a tabella tízedik helyén. Folytatás március ötödikén Egerben.

 

 



Műsor

Május 28. vasárnap

  8.00: Vallási magazin – istentisztelet az Alsoki Református Templomból

  8.38: Képújság

13.00: Csurgói Hírmagazin

13.45: Testületi ülés (2023. május 25.)

14.54: Így történt – archívműsor ismétlés

15.42: Csurgói KK – Fejér B.Á.L.-Veszprém NB I-es férfi kézilabda mérkőzés

17.02: Forgószínpad – színházi magazin ismétlés

17.35: Generációnk – nyugdíjas magazin ismétlés

18.14: Csavargók – dokumentumfilm ismétlés

19.17: Vallási magazin – istentisztelet az Alsoki Református Templomból ismétlés

19.54: Csurgói Hírmagazin ismétlés

20.39: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár