Ezúttal a Komlót sikerült megverni hazai pályán

A koronavírus-járvány okozta rendkívüli helyzetben férfi kézilabda csapatunk mérkőzései is rendkívüli módon alakulnak, a többi együtteshez hasonlóan. Ennek köszönhetően újabb hazai találkozóra kerülhetett sor a legutóbbi fordulóban, hiszen az aktuális idegenbeli összecsapás ismét elmaradt. A vendég Sport36-Komló hosszú kényszerszünetet követően tudott ismét pályára lépni. Játékosaink 13:10-es félidei vezetést követően, 29:24-re nyertek.

Ezúttal a Komlót sikerült megverni hazai pályán

A vendég Sport36 Komló hosszú kényszerszünetet követően, mindössze kettő bajnoki mérkőzéssel a háta mögött érkezett Csurgóra, a Sótonyi László Sportcsarnokba a férfi kézilabda bajnokság legutóbbi fordulójában. Együttesünknek a járvány miatt újabb idegenbeli találkozója maradt el, így ismét csak hazai környezetben léphetett pályára. Az elejétől fogva sok kiállítással tarkított összecsapáson felváltva estek a gólok, de mindig a vendégeknek sikerült vezetni. Mindez a 13. percig tartott. Újdonsült válogatott irányítónk, Hanusz Egon hétméteresből talált be, melynek köszönhetően 5-4-re már mi vezettünk. Tatai Péter jól védett, Hanusz pedig remek formában szervezte a támadásainkat. Így több góllal is elhúztunk. A Csurgón nevelkedett, komlói jobbszélső, Szkokán négy másodperccel a szünet előtt még betalált, így az első harminc percet követően13:10-re vezettünk.

A második játékrész elejét is a vendégek kezdték jobban, felzárkóztak egyetlen különbségre. Szerencsére ritmust tudtunk váltani és gyorsan vissza sikerült állítani a félidőben megszerzett, háromgólos különbséget. A vendégek szívós küzdelemmel azonban ki tudtak egyenlíteni a 40. percben. Ekkor 17:17 volt az állás. Pallag Péter beállítása a kapuba jó húzásnak bizonyult. Kiváló védései nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy ismét csak több góllal meglépjünk. A Komló elfáradt, mi pedig ezt nagyon jól használtuk ki. Hanusz mellett Grega Krecic, Szeitl Erik és Gebhardt Ádám is eredményesen játszott. Utóbbi találatának köszönhetően a 48. percben már hattal mentünk, melyet majdnem sikerült a lefújásig megtartani. Csurgói KK – Sport36 Komló 29:24.

 

Együttesünk edzője, Alem Toskic úgy vélte, a győzelmi kényszer miatt nyomás volt csapatunkon, ami az elején meg is látszott, de azt követően szinte végig játékosaink kezében volt az irányítás, amit a végeredmény is igazol.

 

Férfi kézilabda csapatunk egy hosszabb szünetet követően, legközelebb november 18-án lép pályára a jó formában lévő Ferencváros otthonában. Ha csak a vírus nem írja át a forgatókönyvet megint.

 

 

 Műsor

Április 22. csütörtök

17.35: Csurgói KK – Grundfos Tatabánya KC bajnoki férfi kézilabda                 mérkőzés

19.00: Csurgói Hírmagazin (2021. április 18.) ismétlés

19.42: Forgószínpad – színházi magazin ismétlés

20.08: Költöző madarak - dokumentumfilm

21.03: Képújság

22.00: Csurgói Hírmagazin (2021. április 18.) ismétlés

22.38: Forgószínpad – színházi magazin ismétlés

23.04: Költöző madarak – dokumentumfilm ismétlés

23.54: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár