Felemás félidő győzelemmel

Kettőgólos győzelmet aratott férfi kézilabda csapatunk a bajnokság utolsó hazai mérkőzésén. Az ellenfél a fiatalokból álló kis Veszprém volt. A kilátogató szurkolók felemás félidőt láthattak. Együttesünkből kiemelkedett Gábor Marcell teljesítménye, aki 11 találatot szerzett. A vége 30:28 lett.

Felemás félidő győzelemmel

Utolsó hazai mérkőzésüket játszották férfi kézilabdázóink május 21-én, vagyis múlt héten, szombaton. A Sótonyi László Sportcsarnokba az a kis Veszprém látogatott, aki a Magyar Kupában a búcsút jelentette számunkra még február elején. Most azonban két legmeghatározóbb játékosa nélkül érkeztek, ami mindenképpen sokat számított. Ezt bizonyította az első félidő is. Jól kezdtünk, magabiztosan játszottunk. Kiváló volt a védekezésünk, amely mellett eredményes volt a támadójátékunk is. 3:1-re, 6:2-re, majd a 11. percben 8:3-ra vezettünk. Nem sokkal később pedig Tóth Ádám értékesített hétméterese a hatgólos előnyünket jelentette. Lendületünk a továbbiakban sem hagyott alább. Elöl és hátul és szépen játszott csapatunk. A 28. percben már nyolccal vezettünk. A szünetig hátralévő időben valamelyest faragtak ebből a vendégek, de szenzációsan játszó átlövőnk, Gábor Marcell fél perccel a félidő vége előtt feltette addigi teljesítményére a koronát, meglőtte kilencedik találatát, mellyel 19:12-es előnnyel várhattuk a folytatást.
A második játékrészben felváltva találtak be a csapatok egymás kapujába. Védekezésünk nem volt annyira feszes, mint az első félidőben. De közelebb nem tudtak jönni a vendégek. A 45. percig megmaradt a hét-nyolcgólos előnyünk, ami nem sokkal azért később öt-hatra apadt. Támadójátékunk is hagyott ugyanis kívánnivalót maga után. A bakonyi fiatalok lelkesen küzdöttek, melynek következtében az 58. percben feljöttek kettőegységnyi különbségre, meleggé téve számunkra a végét. A hátralévő időben azonban már született találat, inkább a küzdelem dominált, kihagyott helyzetekkel. Csurgói KK – Fejér-B.Á.L. Veszprém 30:28.

 

 

 Műsor

Szeptember 28. szerda

16.00: Csurgói Hírmagazin (2022. szeptember 25.) ismétlés

16:40: Vallási magazin – búcsú istentisztelet az Evangélikus Templomból                          ismétlés

17.33: Képújság

18.27: Diagnózis – egészségügyi magazin ismétlés

19.00: Csurgói Hírmagazin (2022. szeptember 25.) ismétlés

19:40: Vallási magazin – búcsú istentisztelet az Evangélikus Templomból                          ismétlés

20.33: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár