Folyamatosan bővül a sportegyesület

Évről-évre bővül a Superwoman's Senior Kézilabda Klub. Az új tagok mellett új sportágak is csatlakoztak az egyesülethez a karatésok és az asztaliteniszezők személyében. Ezzel több lehetőség nyílhat meg számukra, hiszen a Superwoman's Senior Kézilabda Klub folyamatosan keresi a pályázati forrásokat, amelyek megkönnyítik a működésétt. Jelenleg kettő nyertes pályázatuk van, különböző rendezvények megvalósítására. Ez segíti többek között a július végén kezdődő háromhetes programjukat is, amelyek különböző korosztályoknak számára segíti az egészségmegőrzést.

Folyamatosan bővül a sportegyesület

A Superwoman's Senior Kézilabda Klub négy éve alakult. A kézilabdát szeretők mellett az egészségükért tenni akaró hölgyek is megtalálhatják számításaikat, hiszen az egyesület keretein belül működik a Superwoman's Egészségműhely, amely szellemi és mozgásos tréninget is kínál az érdeklődőknek. Balogh Veronika szakmai vezető elégedett az eltelt időszakkal, hiszen évről-évre folyamatosan fejlődik egyesületük, egyre több lehetőséget kínálva.

Elmondása szerint nagyon fontos az egyesület életében a nyári időszak, hiszen örömmel szerveznek szabadtéri, vízparti programokat. Ennek megfelelően természetesen nem maradnak el a táborok a szünidőben sem.

Három egyhetes tábort is szervezünk idén, ebből kettő fiataloknak szól, az utolsó pedig a szokásos gyékényesi, amelyet felnőtt hölgyeknek szervezünk. Erre egyébként ezúttal a családokat is várjuk – hangsúlyozta ki a szakmai vezető.

A pályázatok, a különböző állami források szintén nagyon fontosak a Superwoman's Senior Kézilabda Klub életében, hiszen segítségükkel több és színesebb programokat, rendezvényeket sikerül megvalósítani – tette hozzá Balogh Veronika.

A Superwoman's Senior Kézilabda Klub szakmai vezetője végezetül kiemelte, folyamatosan várják azoknak a jelentkezését, akik tagok szeretnének lenni, de nyitott egyesületként azoknak is, akik csak a rendezvényeiken, programjaikon kívánnak részt venni.


Műsor

Április 15. hétfő

18.29: Kvantum – tudományos magazin

19.00: Csurgói Híradó

19.18: Így történt – archívműsor

20.00: Képújság

22.00: Csurgói Híradó

22.18: Így történt – archívműsor

23.00: Kvantum – tudományos magazin

23.32: Képújság

 

Április 16. kedd

  7.00: Csurgói Híradó

  7.18: Képújság

10.00: Csurgói Híradó

10.18: Képújság

13.00: Csurgói Híradó

13.18: Így történt – archívműsor

14.00: Képújság

16.00: Csurgói Híradó

16.18: Képújság

19.00: Csurgói Híradó

19.18: Így történt – archívműsor

20.00: Kvantum – tudományos magazin

20.32: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár