Győzelem idénynyitó játékkal

Győzelemmel kezdte a tavaszi szezont férfi kézilabda csapatunk. Az első fordulóban a Nemzeti Kézilabda Akadémia fiataljai látogattak el a Sótonyi László Sportcsarnokba. Együttesünk elég idény elejei formát mutatott, így szorosan alakult végig az összecsapás. Az egygólos félidei vezetésünket követően végül 26:24-re nyertünk.

Győzelem idénynyitó játékkal

Megkezdte a tavaszi szezon küzdelmeit férfi kézilabda csapatunk, a Nemzeti Kézilabda Akadémia fiataljait fogadva. A papírforma mindenképpen együttesünk győzelmét jósolta. Így is kezdtük a találkozót, hiszen a harmadik percben 3:1-re vezettünk. Ezt követően azonban gyorsan jött az első rövidzárlatunk, melynek köszönhetően nem sokkal később a vendégek fordítani tudtak és megléptek három góllal. Nagyon idény elejei formában játszottunk, eléggé szenvedve. Hétmétereseket, ziccereket hibáztunk. Ennek ellenére a 21. percben utolértük a NEKA-t 10:10-nél. Külföldi beállósunk, Matko Rotim percei következtek ezután. A következő négy gólunkat ő szerezte ugyanis. Eredményes játékának és feszesebb védekezésünknek köszönhetően kettővel mi vezettünk pár perc múlva. A félidő utolsó találatát a vendégek szerezték, mellyel együtt 16:15-ös hazai előnyt mutatott az eredményjelző a szünetben.
A második játékrészben tovább tudtuk tartani egy-két gólos előnyünket, de nagyobb különbséggel nem tudtunk elmenni. Sőt, a 44. percben egyenlített a NEKA, majd nem sokkal később már a vendég fiatalok álltak jobban, 23:21 arányban. Az újabb fordulást jobbszélsőnk, Gebhardt Ádám találata hozta az 57. perc elején, mellyel visszavettük a vezetést. A hátralévő időben pedig még kettő csurgói és egy NEKA találat született, utóbbi a lefújás pillanatában. Így alakult ki a végeredmény: Csurgói KK – HSA NEKA 26:24.

 

 

 Műsor

Március 22. szerda

16.00: Csurgói Hírmagazin (2023. március 19.) ismétlés

16.42: Vallási magazin – Istentisztelet az Alsoki Református Templomból ismétlés

17.25: Képújság

18.28: Generációnk – nyugdíjas ismétlés

19.00: Csurgói Hírmagazin (2023. március 19.) ismétlés

19.42: Vallási magazin – Istentisztelet az Alsoki Református Templomból ismétlés

20.25: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár