Hanusz Egon Németországban folytatja pályafutását a nyártól

Hanusz Egon, a Csurgói KK irányítója, csapatkapitánya a Bundesligában folytatja kézilabdás karrierjét a nyártól. Válogatott kézilabdázónkat kettő német csapat is le szerette volna igazolni, de végül a stabil középmezőnyhöz tartozó Stuttgartnak mondott igent. Francia együttesek is keresték ugyan, de ő elsősorban Németországba, a világ talán legerősebb bajnokságába szeretett volna igazolni. A szerződése kettő plusz egy évről szól.

Hanusz Egon Németországban folytatja pályafutását a nyártól

Szenzációs hír ütötte fel a fejét férfi kézilabda csapatunknál. Hivatalosan is nyilvánosságra hozták ugyanis, hogy az együttes irányítója, csapatkapitánya nyártól elhagyja Csurgót. A klub természetesen az élő szerződése ellenére mindenben segítette válogatott játékosát a sikeres karrierje érdekében, nem gördített akadályt a távozása elé.


Hanusz Egon hazánkban sikeres kézilabdázó, stabil tagja a csurgói csapatnak. A Bundesligába való igazolással azért a siker mellett mindenképpen kockázatot vállal. A csurgói irányító természetesen kikérte több szakember véleményét, köztük például Gulyás Istvánét, a férfi válogatott jelenlegi szövetségi kapitányáét is, mielőtt meghozta volna döntését. Gyakorlatilag mindenki egyöntetűen biztatta a váltásra Egont, mivel úgy látták, hogy a szakmai fejlődése, előrelépése Németországban a legjobb szinten lesz biztosítva. Mindezt pedig remélhetőleg a válogatottban is tudja majd kamatoztatni.

 

 

 Műsor

Augusztus 1. vasárnap

  8.00: Alsoki Református Templom - istentisztelet

  8.31: Képújság

13.00: A szomszédvár (2021. február) – magazin ismétlés

13.33: Így történt – archívműsor ismétlés

14.05: Forgószínpad (2021. május) – színházi magazin ismétlés

14.38: A szomszéd vár (2021. július) – turisztikai magazin ismétlés

15.13: Örvényben – dokumentumfilm ismétlés

16.09: Alsoki Református Templom – istentisztelet ismétlés

16.40: A szomszédvár (2021. február) – magazin ismétlés

17.11: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár