Hanusz Egon Németországban folytatja pályafutását a nyártól

Hanusz Egon, a Csurgói KK irányítója, csapatkapitánya a Bundesligában folytatja kézilabdás karrierjét a nyártól. Válogatott kézilabdázónkat kettő német csapat is le szerette volna igazolni, de végül a stabil középmezőnyhöz tartozó Stuttgartnak mondott igent. Francia együttesek is keresték ugyan, de ő elsősorban Németországba, a világ talán legerősebb bajnokságába szeretett volna igazolni. A szerződése kettő plusz egy évről szól.

Hanusz Egon Németországban folytatja pályafutását a nyártól

Szenzációs hír ütötte fel a fejét férfi kézilabda csapatunknál. Hivatalosan is nyilvánosságra hozták ugyanis, hogy az együttes irányítója, csapatkapitánya nyártól elhagyja Csurgót. A klub természetesen az élő szerződése ellenére mindenben segítette válogatott játékosát a sikeres karrierje érdekében, nem gördített akadályt a távozása elé.


Hanusz Egon hazánkban sikeres kézilabdázó, stabil tagja a csurgói csapatnak. A Bundesligába való igazolással azért a siker mellett mindenképpen kockázatot vállal. A csurgói irányító természetesen kikérte több szakember véleményét, köztük például Gulyás Istvánét, a férfi válogatott jelenlegi szövetségi kapitányáét is, mielőtt meghozta volna döntését. Gyakorlatilag mindenki egyöntetűen biztatta a váltásra Egont, mivel úgy látták, hogy a szakmai fejlődése, előrelépése Németországban a legjobb szinten lesz biztosítva. Mindezt pedig remélhetőleg a válogatottban is tudja majd kamatoztatni.

 

 

 Műsor

Április 22. csütörtök

17.35: Csurgói KK – Grundfos Tatabánya KC bajnoki férfi kézilabda                 mérkőzés

19.00: Csurgói Hírmagazin (2021. április 18.) ismétlés

19.42: Forgószínpad – színházi magazin ismétlés

20.08: Költöző madarak - dokumentumfilm

21.03: Képújság

22.00: Csurgói Hírmagazin (2021. április 18.) ismétlés

22.38: Forgószínpad – színházi magazin ismétlés

23.04: Költöző madarak – dokumentumfilm ismétlés

23.54: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár