Hazai vereség a Tatabánya ellen

Egy hét szünetet követően hazai pályán folytatta szereplését férfi kézilabda együttesünk. Az ellenfél a hasonló helyzetben lévő Tatabánya volt, aki nem rég szintén edzőváltáson esett át. A két jó erőkből álló csapat mérkőzésének a tétje, nem kis meglepetésre, a veszélyzónából való elkerülés volt.

Hazai vereség a Tatabánya ellen

A Csurgó a 12. helyen állt négy ponttal, a Tatabánya pedig a 10-en 5 ponttal a két csapat csurgói összecsapását megelőzően. A pénteken este megrendezett összecsapáson, ahogy számítani lehetett rá, rendkívül szorosan alakult az eredmény. Az együttesek felváltva vezettek. Az első kettőgólos különbséget a 24. percben jegyezhettük a vendégek javára. A szünetig ebből egyet sikerült ledolgozni. Ekkor 13:12-re vezetett a Tatabánya.

 

Sajnos a második félidőben hibát hibára halmoztak játékosaink. Többször is érthetetlen módon. A vendégek egyre jobban fölénk kerekedtek, ami a különbség növekedésében is megmutatkozott sajnos. Négy góllal is elmentek, amiből kettőt tudtunk csak ledolgozni. Aztán megint elmentek. A legnagyobb differencia pedig a végére alakult ki. Csurgói KK – Grundfos Tatabánya KC 22:27.

 

A vendégek mestere, Dragan Djukic természetesen elégedettségének adott hangot a sajtótájékoztatón. Sajnos erre Baranyai Norbertnek nyilván nem volt oka.

 

A folytatás sem lesz könnyű együttesünknek, hiszen kettő idegenbeli mérkőzés következik. Először Balatonfüreden, majd a fővárosban a Ferencváros ellen.

 

 Műsor

December 1. szerda

16.00: Csurgói Hírmagazin (2021. november 28.) ismétlés

16:46: Vallási magazin – istentisztelet az Alsoki Református                               Templomból ismétlés

17.29: Képújság

18.24: A szomszéd vár – turisztikai magazin ismétlés

19.00: Csurgói Hírmagazin (2021. november 28.) ismétlés

19:46: Vallási magazin – istentisztelet az Alsoki Református                               Templomból ismétlés

20.28: Testületi ülés (novemberi soros) ismétlés

20.53: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár