Megtört az idegenbeli rossz sorozat

Megtört az idegenbeli rossz sorozat férfi kézilabdázóinknál. Három vesztes meccset követően ugyanis Gyöngyösön, a második félidőt tekintve szoros összecsapáson, de végig vezetve sikerült begyűjteni a kettő pontot. A félidőben 16:11-re vezettünk, melyet követően a vége 27:26 lett.

Megtört az idegenbeli rossz sorozat

2017 májusában sikerült nyernie férfi kézilabda csapatunknak utoljára Gyöngyösön. A március 5-ei, pénteki összecsapást nem vártuk a legjobb előjelekkel, hiszen az előtte lévő három idegenbeli meccsünket sajnos elveszítettük. Igaz, a hazaiak sem voltak a legjobb formájukban, ők idén az eddigi négy mérkőzésükön pont nélkül maradtak. Így mindkét együttesnek szüksége volt a győzelemre. Gábor Marcell nyitotta meg a gólgyártást, melyre a hazaiak jobbátlövője, Markez válaszolt hétméteresből. Innét kezdve azonban már nálunk volt az előny folyamatosan. A meccs első felében főként Krecic volt elemében: a 11. percben már háromszor volt eredményes. Ennek is köszönhetően ekkor 6:2-re vezettünk. Szerencsére a folytatásban sem hagyott alább a lendületünk. 8:3-nál Konkoly Csaba, a hazaiak mestere kénytelen volt kikérni az első idejét. Jöttek is a hazai gólok, de kettőnél közelebb nem tudott jönni a Gyöngyös. Mindig tudtunk újítani. Remek védekezésünk mellett nemrég visszatért irányítónk, Krsmancic is elkezdte a gólgyártást, illetve többi játékosunk is rendre betaláltak a hazai kapuba. Ahogy közeledett az első félidő vége, úgy nőtt vissza szép lassan a különbség. A szünetben öttel mentünk, egészen pontosan 16:11-re.

 

A második játékrészt viszont nem jól kezdtük. A Gyöngyös pontosan tudta, hogy az ötgólos hátrány ledolgozható. Ennek megfelelően, nagy elszántsággal léptek a pályára, melyet mi sem bizonyít jobban, hogy zsinórban négy találatot szereztek. Az egyre olvadó különbség felébresztette együttesünket, hogy bizony itt baj is lehet. Szerencsére azonban a folytatásban sikerült tartani az egy-két egységnyi különbséget, de nem tudtuk már ettől többel elmenni, a hazaiak szorosan ott voltak a nyomunkban. Így aztán a második félidő rendkívül izgalmasan alakult. Az 55. percben nyugodhattunk meg talán egy kicsit, mikor Krecic találatával ismét négyre nőtt az előnyünk. A Gyöngyös azonban ismét tudott újítani. Az utolsó perc elején beállósunk, Vilovszki talált be, mellyel egyre csökkent megint a különbség. Ekkor azonban az összességében nyolc gólt szerző Krsmancic keze nem remegett meg ziccerben, nehéz szögből is betalált, eldöntve a kettő pont sorsát. Egy gyors ellentámadásból még ugyan kaptunk egy gólt, de a győzelem már meg volt ekkor. A végeredmény: HE-DO B.Braun Gyöngyös – Csurgói KK 26:27.

 


Együttesünk edzője, Alem Toskic elmondta, jól felkészültek a hazaiakból, és ugyan a második félidő elején volt egy mélypont, de ennek ellenére végig együttesünk tudta diktálni a tempót. A játékosok közül egyik kapusunk, valamint az ellenfél irányítója értékelt.

 


Következő bajnoki mérkőzésünk március 20-án, szombaton lesz. Négy idegenbeli összecsapást követően ezúttal már hazai környezetben, a Dabast fogadva.

 

 

 Műsor

Szeptember 20. hétfő

18.27: Generációnk (2021. szeptember) – nyugdíjasok magazinja

19.00: Csurgói Híradó

19.16: Így történt - archívműsor

19.51: Képújság

22.00: Csurgói Híradó ismétlés

22.16: Így történt – archívműsor ismétlés

22.49: Generációnk (2021. szeptember) – nyugdíjasok magazinja                     ismétlés

23.21: Képújság

 

Szeptember 21. kedd

  7.00: Csurgói Híradó ismétlés

  7.16: Képújság

10.00: Csurgói Híradó ismétlés

10.16: Képújság

13.00: Csurgói Híradó ismétlés

13.16: Így történt – archívműsor ismétlés

13.50: Képújság

16.00: Csurgói Híradó ismétlés

16.17: Képújság

19.00: Csurgói Híradó ismétlés

19.16: Így történt – archívműsor ismétlés

19.51: Generációnk (2021. szeptember) – nyugdíjasok magazinja                     ismétlés

20.23: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár