Nem sikerült a négyes döntőbe jutás a Magyar Kupában

Szerdán a Magyar Kupa keretében lépett pályára férfi kézilabda csapatunk. A négyes döntő előtti utolsó fordulóban a Veszprémi KKFT együttese látogatott el Csurgóra. A vendégek fiataljai már a mérkőzés kezdetén magukhoz tudták ragadták az irányítást, a remek játékuk mellett köszönhetően a rengeteg hibánknak. Az első félidőben mindössze hat találatig jutottunk. A második játékrészre már egy jobb Csurgó érkezett a pályára, de a félidei nyolcgólos hátrányt már nem sikerült ledolgozni. Így aztán nem sikerült bejutni a végső fináléba.

Nem sikerült a négyes döntőbe jutás a Magyar Kupában

Február 10-én játszottak először férfi kézilabdázóink az élvonal meglepetés csapata, az újonc Veszprémi KKFT csapata ellen. Az idegenbeli összecsapásunkon meggyőző, nyolcgólos hazai siker született. Mindez figyelmeztető jelzés volt az amúgy hullámvölgyben lévő együttesünk számára a március 24-ei, vagyis szerdai összecsapásuk előtt, amikor a Magyar Kupa keretében érkeztek Csurgóra a veszprémi fiatalok. A vendégek kezdték meg a gólgyártást, akik nagy tempót diktálva kézilabdáztak. Nem csoda, ha a hatodik percben, 4:1-es vezetésüknél Alem Toskic gyorsan ki kényszerült kérni az első idejét. Sajnos ez sem segített hibát hibára halmozó játékosainknak. Dinamikában és erőben is fölénk nőttek a veszprémi ifjak. A félidő közepén már 8:2-re léptek meg, amikor nyolc perces gólcsendet megtörve Krsmancic büntetőből ismét betalált. Védekezési hibák, kihagyott ziccerek és eladott labdák jellemezték a játékunkat ritkán látott nagy mennyiségben. A 21. percben 12:4-es hátrányban voltunk, amikor irányítónk megint csak belőtte a büntetőjét. Ez volt talán az egyetlen biztos pont csapatunk számára. Sajnos a szünetig hátralévő időben is mindössze egyetlen egy találatot tudtunk szerezni, így harminc percet követően tetemes hátrányba kerültünk. Szám szerint 6:14 volt ekkor az állás.


A második játékrészre láthatóan egy harapósabb csurgói csapat érkezett a pályára. Sajnos azonban az ellenfél rendkívül tehetséges, 17 éves játékosával, Fazekas Gergővel nem nagyon tudtunk mit kezdeni, rendre szépen játszotta le a veszprémi támadásokat. Így hiába jöttünk fel öt gólra, hamarosan visszaállt a félidei különbség, ami ráadásul 42. percben kilencre nőtt. Innéttől kezdve azonban elkaptunk egy jó szériát és sikerült felzárkóznunk 21:17-re. Sajnos ennél közelebb viszont már nem tudtunk kerülni, hiába igyekeztünk. A vendégek taktikusan, szépen tartották a biztos a vezetésüket egészen a lefújásig. Csurgói KK – Veszprémi KKFT 22:26.

 

Együttesünk szakmai irányítója, Alem Toskic elmondta, katasztrofálisan ment neki a csapat a meccsnek, ami mindenképpen rossz alapot adott a folytatáshoz. Az összeszedett nagy hátrány pedig még jobban blokkolta a játékosokat, ahonnét már nagyon nehéz volt játszani. Kiemelte azt is, nem nagyon hitt a szemének, hogy az első félidőben ilyen tetemes hibamennyiséget lát a játékosaitól.

 

A mérkőzést teljesen megérdemelten megnyerő Veszprémi KKFT újabb sikert ért el fennállása óta. A sikeres élvonalbeli bajnoki szereplés mellett ugyanis ezzel a győzelmével ott lesz a Magyar Kupa négyes döntőjében a Telekom Veszprém, a MOL-Pick Szeged és s Balatonfüred társaságában.

 

 

 Műsor

Szeptember 20. hétfő

18.27: Generációnk (2021. szeptember) – nyugdíjasok magazinja

19.00: Csurgói Híradó

19.16: Így történt - archívműsor

19.51: Képújság

22.00: Csurgói Híradó ismétlés

22.16: Így történt – archívműsor ismétlés

22.49: Generációnk (2021. szeptember) – nyugdíjasok magazinja                     ismétlés

23.21: Képújság

 

Szeptember 21. kedd

  7.00: Csurgói Híradó ismétlés

  7.16: Képújság

10.00: Csurgói Híradó ismétlés

10.16: Képújság

13.00: Csurgói Híradó ismétlés

13.16: Így történt – archívműsor ismétlés

13.50: Képújság

16.00: Csurgói Híradó ismétlés

16.17: Képújság

19.00: Csurgói Híradó ismétlés

19.16: Így történt – archívműsor ismétlés

19.51: Generációnk (2021. szeptember) – nyugdíjasok magazinja                     ismétlés

20.23: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár