Rekordlétszám, neves edzők és játékosok a kézilabda táborban

Július 11-15-ig zajlott ezen a nyáron az immár harmadik alkalommal megszervezett kézilabda tábor 7-14 éves korú gyermekek számára. Erre az eseményre is rekord létszámban, negyvenhárman jelentkeztek az ifjú kézisek, kettő csoportban dolgozva. A szervezők, a hagyományoknak megfelelően, ismét nagy gondot fordítottak arra, hogy a résztvevők elé kimagasló sportpéldaképeket állítsanak, akik foglalkozásokat tartanak nekik. A meghívott vendégek között kiváló edzők, kézilabdázók szerepeltek. A komoly sporttevékenység mellett természetesen a kikapcsolódásra, aktív szabadidős tevékenységekre is volt lehetőség.

Rekordlétszám, neves edzők és játékosok a kézilabda táborban

Virágkorúkat élik a nyári gyermektáborok. Múlt heti hírmagazinunkban beszámoltunk róla, hogy milyen sokan jelentkeztek az úszótáborba, vagy akár az alsoki hittantáborba. A Super Women’s Egészségműhely az előző kettő év sikerén felbuzdulva idén is megszervezte napközis rendszerű kézilabdatáborát 7-14 évesek számára. A két állandó segítő a táborvezető, Balogh Veronika férje, Balogh Zoltán és Vera fiatalabbik húga, Piroska. Ők hárman, akik egy héten keresztül igyekeznek hasznos edzéseket tartani és egyben szórakoztató, pihenő programokat is szervezni.

 

A szervezők nagyon fontosnak tartják, hogy pozitív példát állítsanak a gyerekek elé. A tábor színvonalát idén meghívott szakemberek, edzők, sportpéldaképek, játékosok emelték. Hanusz Egon neve már nem csak Magyarországon, hanem Németországban is jól cseng. A Budesliga első osztályában játszó válogatott játékos Csurgón kezdte pályafutását és kitartó szorgalommal került a csúcsra. Ő állandó vendége a kézitábornak.

 

A nyári táborok, különösen a pandémiás időszak után, nagy segítséget nyújtanak a szülőknek, kikapcsolódást, hasznos tevékenységgel eltöltött napokat kínálnak a gyerekeknek. A kézilabdatáborban résztvevők általános kondíciójukat, technikai tudásukat fejlesztve, sok élménnyel gazdagodva fejezhették be a táborozást.

 

 

 



Műsor

Április 22. hétfő

18.28: Diagnózis – egészségügyi magazin

19.00: Csurgói Híradó

19.17: Így történt – archívműsor

20.01: Képújság

22.00: Csurgói Híradó

22.17: Így történt – archívműsor

23.01: Diagnózis – egészségügyi magazin

23.32: Képújság

 

Április 23. kedd

  7.00: Csurgói Híradó

  7.17: Képújság

10.00: Csurgói Híradó

10.17: Csurgói KKFT – Fejér B.Á.L.-Veszprém NB I-es bajnoki férfi kézilabda                   mérkőzés

11.34: Képújság

13.00: Csurgói Híradó

13.17: Így történt – archívműsor

14.01: Képújság

16.00: Csurgói Híradó

16.17: Képújság

17.43: Csurgói KKFT – Fejér B.Á.L.-Veszprém NB I-es bajnoki férfi kézilabda                   mérkőzés

19.00: Csurgói Híradó

19.17: Így történt – archívműsor

20.01: Diagnózis – egészségügyi magazin

20.32: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár