Sima idegenbeli siker Cegléden

Kereken tíz gólos győzelmet aratott férfi kézilabda együttesünk Cegléden. A november 14-én, szombaton lejátszott összecsapáson már az első harminc percet követően kilenc gól volt a különbség. Legeredményesebb játékosunk Mladen Krsmancic volt kilenc találattal.

Sima idegenbeli siker Cegléden

Egy hónappal ezelőtt játszott férfi kézilabda együttesünk hazai pályán a Cegléd ellen. A rendkívüli helyzet azonban úgy hozta, hogy a tavasszal esedékes, ceglédi mérkőzésüket kölcsönös megegyezésük alapján előrehozták. A november 16-ai összecsapáson egészen a negyedik percig kellett várni az első találatra. Ez szerencsére nekünk sikerült: Krsmancic volt eredményes. A következő fontos momentum Pallag Péter hétméteres védése volt. A jó alaphoz pedig jött a kiváló folytatás is, hiszen 4:0-ra elhúztunk. A hazaiak az első góljukat a tizedik perc végén szerezték büntetőből. Szépen működött a gépezetünk a folytatásban is. Az idő múlásával szép lassan nőtt a különbség a két csapat között. Nagyon kevés gólt kaptunk, ami egyaránt dicséri a védelmet és a kapusteljesítményt. Elöl pedig maradtak a magabiztosan befejezett támadások. Nem csoda, hogy már a félidőben eldőlni látszott a kettő pont sorsa. Ekkor 16:7-re vezettünk.

A második játékrészben az első három találatunk Vasic Marko nevéhez fűződik. Az utóbbival alakult ki a kereken tízes vezetésünk a 37. percben. Krsmancic rendkívül gólerősen játszott, de rajta kívül többen is szépen gyűjtögették a találataikat. A Cegléd igyekezett mindent megtenni, de hétnél közelebb nem sikerült jönnie. Az utolsó percen belül a kilenc találatig jutó Krsmancic a harmadik büntetőnket is értékesítette, kialakítva a végeredményt: Ceglédi KKSE – Csurgói KK 20:30.


Műsor

Április 22. csütörtök

17.35: Csurgói KK – Grundfos Tatabánya KC bajnoki férfi kézilabda                 mérkőzés

19.00: Csurgói Hírmagazin (2021. április 18.) ismétlés

19.42: Forgószínpad – színházi magazin ismétlés

20.08: Költöző madarak - dokumentumfilm

21.03: Képújság

22.00: Csurgói Hírmagazin (2021. április 18.) ismétlés

22.38: Forgószínpad – színházi magazin ismétlés

23.04: Költöző madarak – dokumentumfilm ismétlés

23.54: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár