Szoros meccsen győzelem a NEKA fiataljai ellen

Az ősszel elszenvedett idegenbeli vereségért szeretett volna visszavágni férfi kézilabda csapatunk a Nemzeti Kézilabda Akadémia együttesével szemben. Az első félidő a jó kezdés ellenére döntetlennel zárult. A folytatásban is maradt a szoros, nagy csata, de aztán ebben a játékrészben végig vezetve sikerült begyűjteni a bajnoki pontokat a rendkívül jó benyomást keltő, vendég fiatalok ellen. A végeredmény 26:23 lett.

Szoros meccsen győzelem a NEKA fiataljai ellen

Hatgólos vereséget szenvedett férfi kézilabda csaptunk a Nemzeti Kézilabda Akadémia fiataljai ellen az ősz folyamán. Így mindenképpen plusz motiváció volt a visszavágás a múlt szombati hazai összecsapáson. Ennek megfelelően, magabiztosan kezdtük az összecsapást. A hetedik percben már 5:1-re vezettünk, és a vendégek mestere, Sótonyi László pontosan tudta, hogy rendet kell tennie csapata játékában, kikérte az első idejét. Meg is lett az eredménye, hiszen pontosabban kézilabdáztak, melynek köszönhetően felzárkóztak egyetlen találatra. Nem jött jókor egyetlen balkezes jobbátlövőnk, Grega Krecic sérülése. Végleg el kényszerült hagyni a pályát orrsérülése miatt. Rendkívül szorosan alakult az első félidő második fele. Minimális előnyünk a 19. percben fogyott el. Ekkor a vendégek jobbszélsője, Krakovszki Zsolt egyenlített. A szünetig hátralévő időben folyamatosan mi vezettünk ugyan, de minden alkalommal jött a vendégek egalizáló gólja. Így volt ez a 30. percben is, melynek köszönhetően 14:14-es állással mehettek pihenőre a csapatok.
Nem változott a játék képe a második félidő elején sem. A 37. perctől azonban sikerült kettővel vezetnünk. Ezt követően egy-két gólon maradt a különbség, az egyenlítések elmaradtak vendég részről. Megsérült a NEKA egyik legjobbja, Kovács Gergő is. Térdsérülése sajnos nagyon komolynak látszott. Az újabb változás a 49. percben jött. Gábor Marcell találata a háromgólos előnyünket jelentette, ami szerencsére stabilnak bizonyult. Sőt, az 57. percben már 26:21-re vezettünk. A hátralévő időben már csak kettő vendéggólt láthattak a nézők, amellyel kialakult a 26:23-as csurgói győzelem.

 

 Műsor

Szeptember 28. szerda

16.00: Csurgói Hírmagazin (2022. szeptember 25.) ismétlés

16:40: Vallási magazin – búcsú istentisztelet az Evangélikus Templomból                          ismétlés

17.33: Képújság

18.27: Diagnózis – egészségügyi magazin ismétlés

19.00: Csurgói Hírmagazin (2022. szeptember 25.) ismétlés

19:40: Vallási magazin – búcsú istentisztelet az Evangélikus Templomból                          ismétlés

20.33: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár