Szoros mérkőzésen vereség a Ferencváros otthonában

Ismét idegenben lépett pályára férfi kézilabda csapatunk. Komoly erőpróba várt játékosainkra. Sajnos azonban ezt az akadályt nem sikerült venni. A Ferencváros 28:26 arányban győzte le együttesünket.

Szoros mérkőzésen vereség a Ferencváros otthonában

Férfi kézilabda csapatunk a Ceglédi mérkőzést követően ismét idegenben igyekezett begyűjteni a bajnoki pontokat. A Ferencváros otthonában mindenképpen nagy fegyverténynek számított volna a győzelem. Jól kezdtük a 18 órakor kezdődött találkozót, azonban a hetedik perctől átvették az irányítást a hazaiak és megléptek három góllal. Többször is sikerült egyetlen különbségre feljönni, de akkor jöttek a hibák és ismét el tudott menni a Fradi. Nagy Szabolcs kettő másodperccel a szünet előtt még betalált, így ismét minimálisra csökkent a hátrányunk. Egészen pontosan 15:14 volt az eredmény.

 

Fotó: Szabados Árpád
Fotó: Szabados Árpád

 

Remekül kezdtük a második játékrészt. A 38. percben már kettő góllal mi vezettünk. A hazaiak azonban rákapcsoltak és egy 6:1-es etapot mentek. Küzdöttünk becsülettel, de a Fradi biztos kézzel tartotta vezetését. Az 58. perc elején felcsillant a remény, hiszen Szeitl Erik találata következtében ismét egyetlen egyre redukálódott a hátrányunk. Sajnos a hátralévő időben azonban már csak egy hazai gólt jegyezhettünk. A végeredmény: FTC KN KFT - Csurgói KK 28:26.

 

Fotó: Szabados Árpád
Fotó: Szabados Árpád

Műsor

Április 22. csütörtök

17.35: Csurgói KK – Grundfos Tatabánya KC bajnoki férfi kézilabda                 mérkőzés

19.00: Csurgói Hírmagazin (2021. április 18.) ismétlés

19.42: Forgószínpad – színházi magazin ismétlés

20.08: Költöző madarak - dokumentumfilm

21.03: Képújság

22.00: Csurgói Hírmagazin (2021. április 18.) ismétlés

22.38: Forgószínpad – színházi magazin ismétlés

23.04: Költöző madarak – dokumentumfilm ismétlés

23.54: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár