Újabb hazai győzelem, ezúttal a Cegléd ellen

Az Orosháza után a Ceglédet is legyőzte férfi kézilabda együttesünk múlt héten, pénteken. A hazai pályán lejátszott összecsapáson a vendégek nagyjából húsz percig tudták tartani a lépést. A félidőben négy góllal vezettünk, ami a második játékrészben már 11-re duzzadt. A vége 28:19 lett. Külön örvendetes, hogy a fiatal játékosok is lehetőséget kaptak Alem Toskic-tól.

Újabb hazai győzelem, ezúttal a Cegléd ellen

Ismét pénteken lépett pályára férfi kézilabda együttesünk. Az Orosháza legyőzését követően, október 16-án ezúttal a Cegléd látogatott el a Sótonyi László Sportcsarnokba. Csapatunkból továbbra is négyen hiányoztak, így ismét csak fiatalokkal került feltöltésre a keret. A vendégek kezdtek jobban, Alem Toskic már a hetedik percben kikényszerült kérni az első idejét, 3:1-es hátrányban. Ha döcögve is, de elindult a szekér. Az előző összecsapás két gólgyárosa, Leimeter és Krsmancic most sem adta alább. Utóbbi találata a 16. percben már a vezetést jelentette számunkra. A félidő utolsó öt perce igazi csurgói játékot hozott. Remek védekezést követően Vasic Marko lőtt három gyors indulásgólt, melynek köszönhetően a szünetre alakult ki az addigi legnagyobb különbség. Ekkor 12:8-ra vezettünk.

 

A második játékrész eleje Mladen Krsmancic parádés játékáról szólt elsősorban. Nyolc perc alatt négyszer volt eredményes, tovább növelve előnyünket. A nyolcgólos hátrány láthatóan rányomta bélyegét a Ceglédre. Tompán kézilabdáztak, amit remekül használtunk ki. Különösebb megerőltetés nélkül tudtuk tartani a kialakított különbséget, amely az 56. percben, a végül kilenc találatig jutó Krismancic góljának köszönhetően tízre duzzadt. A következő támadásban pedig egyik fiatal játékosunk, Tormás Nemeshalmi Áron bizonyította, nem véletlenül kapott bizalmat ezen a meccsen. Remek labdát kapott, az adódó ziccerét pedig magabiztosan értékesítette. A Cegléd a lefújásig valamelyest tudott faragni a hátrányból, így alakult ki a végeredmény: Csurgói KK – Ceglédi KKSE 28:19.

 

Kézilabdázónk az újabb sikerükkel feljöttek a tabella hetedik helyére.

 

 

 


 


Műsor

Április 22. csütörtök

17.35: Csurgói KK – Grundfos Tatabánya KC bajnoki férfi kézilabda                 mérkőzés

19.00: Csurgói Hírmagazin (2021. április 18.) ismétlés

19.42: Forgószínpad – színházi magazin ismétlés

20.08: Költöző madarak - dokumentumfilm

21.03: Képújság

22.00: Csurgói Hírmagazin (2021. április 18.) ismétlés

22.38: Forgószínpad – színházi magazin ismétlés

23.04: Költöző madarak – dokumentumfilm ismétlés

23.54: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár