Vereség hazai pályán az Eger ellen

Történelmi vereséget szenvedett férfi kézilabda csapatunk múlt hétvégén. Az Eger ugyanis először tudta legyőzni együttesünket a Sótonyi László Sportcsarnokban. A gólgazdag összecsapáson a félidőben 18:17-re vezettünk, de a lefújást követően a vendégek örülhettek. 34:33-ra tudtak diadalmaskodni.

Vereség hazai pályán az Eger ellen

Az Eger pont nélkül érkezett múlt héten, szombaton a Sótonyi László Sportcsarnokba, de természetesen férfi kézilabda csapatunknak is fontos volt a győzelem. Már az elejétől kezdve rendkívül szorosan alakult a találkozó, fej-fej mellett haladtak az együttesek, de az előny mindig a vendégeknél volt. Először a 10. percben vezettünk, Herceg Mirko találatának köszönhetően. Hat minutummal később Schafer góljával kettő volt az előnyünk, majd a 21. percben már három. Ekkor 13:10 volt az állás. Továbbra is zörögtek a hálók mindkét oldalon, felváltva. Az Eger nem engedte, hogy nagyobb különbséggel meglépjünk. Olyannyira nem, hogy a félidő vége előtt Szepesi talált be, mellyel visszajöttek egyetlen gólra. Így a szünetben 18:17-re vezettünk.

 

A második játékrész ott folytatódott, ahol az első abbamaradt. Gyors gólok mindkét oldalon felváltva. A hibáinkat könyörtelenül kihasználták a vendégek. Olyannyira, hogy a 39. percben visszavették a vezetést. Szerencsére gyorsan tudtunk reagálni, és Szeitl Erik egymásután kettőször is eredményes tudott lenni, így újra nálunk volt az előny. Meglépnünk azonban most sem sikerült. A játékrész közepén a jól játszó Szeitl Erik súlyosnak tűnő bokasérülést szenvedett, sajnos nem tudta folytatni a játékot, le kellett segíteni a pályáról. Az 53. percben jött egy számunkra kellemetlen fordulat, kettőgólos hátrányba kerültünk. Szerencsére nem sokkal később egyenlíteni tudtunk, másik beállónk, Rotim révén. Gyorsan jött azonban ismét a vezetőtalálat a vendégektől, és mivel a hátralévő három percben már érintetlenek maradtak a kapuk, az Eger először tudott győzni Csurgón. Csurgói KK – SBS-Eger 33:34.

 

Együttesünk vezetőedzője, Mariano Ortega elmondta, sajnos a védekezésünk nem működött ezen a találkozón, főleg a második félidőben, melyet az Eger nagyon jól kihasznált.

 

Eddig négy mérkőzésünkből hármat elvesztettünk, igaz ebből kettőt a Veszprém és a Szeged ellen.

 

 Műsor

December 1. szerda

16.00: Csurgói Hírmagazin (2021. november 28.) ismétlés

16:46: Vallási magazin – istentisztelet az Alsoki Református                               Templomból ismétlés

17.29: Képújság

18.24: A szomszéd vár – turisztikai magazin ismétlés

19.00: Csurgói Hírmagazin (2021. november 28.) ismétlés

19:46: Vallási magazin – istentisztelet az Alsoki Református                               Templomból ismétlés

20.28: Testületi ülés (novemberi soros) ismétlés

20.53: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár