Megnyílt a Látogatóközpont a Történelmi Parkban

A jelenleg zajló, határon átnyúló horvát-magyar projekt keretében újabb csurgói elem készült el. Füstös János polgármester hivatalosan is megnyitotta a Történelmi Parkban a Látogatóközpont. Itt városunk ezeréves történelmét ismerhetik meg az érdeklődők, különböző játékos, interaktív elemek segítségével.

Megnyílt a Látogatóközpont a Történelmi Parkban

Látogatóközpont. Ez az újabb turistavonzó terme a Történelmi Parknak. Mindez annak a határon átnyúló, horvát-magyar projektnek a keretében valósulhatott meg, melynek negyedmagával Csurgó is a partnere. Megnyitására egy sajtótájékoztató keretében került sor május 11-én, csütörtökön, ahol Füstös János polgármester elsőként az eddig megvalósult látványosságokat emelte ki, mint például a 2019. év végén átadott Csokonai Kiállító Terem. Ezt követően méltatta az újabb fejlesztést.

 

A folytatásban kiemelte a végéhez közeledő interreges projekt azon elemeit is, melyeknek a megvalósítása nem fejeződött be, de már folyamatban van.

 

A határon átnyúló pályázat zárása Csurgón május 23-án lesz az előzetes terveknek megfelelően. Akkora már elkészül és átadásra kerül majd a többi projektelem is. Remélve, hogy ezzel több látogató érkezik majd városunkba.