Gyermek- és családi nap a Városi Uszodában

Gyermeknappal egybekötött családi nap került megszervezésre május utolsó vasárnapján a Városi Uszodában. A Decsi testvérek szórakoztató koncertje mellett úszóversenyen mérhették össze tudásukat a gyermekek. Füstös János polgármester elmondta, az uszoda népszerűsítése is célja volt a rendezvénynek.

Gyermek- és családi nap a Városi Uszodában

Fürge Cselle úszóbajnoksággal vette kezdetét május 26-án, vasárnap délután az az esemény, amely a Városi Uszodában került megtartásra, több programelemmel. A Gyermek- és Családi Nap megszervezésének kettős célja volt. Egy jó kedvű, hangulatos délután megszervezése és a sportlétesítmény népszerűsítése.

 

A Decsi testvérek rendkívül szórakoztató koncertjét egy eredményhirdetés szakította félbe. Füstös János polgármester köszöntőjét és gratulációját követően az ügyes úszók vehették át jól megérdemelt jutalmaikat. Bögrét, fürdőlepedőt, oklevelet és természetesen a bronz, ezüst vagy aranyszínű serleget, helyezéseiknek megfelelően. Az eredményhirdetés közben újabb vendég érkezett Szászfalvi László országgyűlési képviselő személyében, aki természetesen beszállt a közös fotózásba a végén, amely megörökítette az első úszóversenyt. Ezt követően tovább folytatódott Decsi Csaba és Decsi Richárd zenei műsora. Az éneklésbe bevonták a gyermekeket és a szülőket egyaránt.

 

A Városi Uszoda népszerűsítése érdekében nagyon fontosak az ilyen rendezvények, hiszen például a legutóbbi testületi ülésen is felmerült jogos igényként, hogy ne csak hétvégén, hanem hétköznap is legyen nyitva a sportlétesítmény. Ezt a célt szolgálta a Gyermek- és Családi Nap is.