Műsorok bemutatása

Csurgói Híradó:

2 x 15 perc

A hét két napján hétfőn, csütörtökön 19 órakor jelentkező 15 perces hírműsor. Ismétlés a megjelenés másnapján 7.00, 10.00, 13.00, 16.00,19.00 órakor. A Csurgói Híradó a csurgói eseményeket, híreket dolgozza fel és továbbítja a csurgói nézők felé. A műsorszolgáltatás kábelrendszeren folyik, amely Csurgón látható. Feladata a Csurgón történt események, történések, aktuális információk továbbítása. Az objektív hírszerkesztés szabályait figyelembe véve a hírek súlyának megfelelően alakul ki a híranyagok sorrendje. A Csurgói Híradó mindig azonos időben jelentkezik és mindig azonosak az ismétlési időpontok is, hisz csak így alakítható ki a megfelelő nézettség és elérhetőség. A helyi hír, információ továbbításának elsődleges eszköze. Túlzás nélkül állítható, hogy komoly társadalompolitikai tényező.


Csurgói Hírmagazin:

40 perc

A műsor minden héten vasárnap 13. 00-tól látható. Ismétlése következő héten, szerdán 16.00 és 19.00 órakor.

A Csurgói Hírmagazin egy közéleti magazinműsor. Városunk életét befolyásoló események, történések, heti összefoglalója. A műsor egyben tájékozódási lehetőséget jelent azok számára, akik a hét folyamán nem tudták nyomon követni városunk eseményeit. A hírek hátterének magyarázata, részletesebb elemzése segíti a jobb megértést. A fogyatékkal élők munkájának, életvitelének, problémáiknak a rendszeres bemutatása. Az aktuális tanfolyamaikról (csuhékészítő tanfolyam, stb.), kiállításaikról bemutatkozás. Igényeknek megfelelően, saját verseiknek az előadása, elmondása, karácsonyi műsorokban való rendszeres részvétel. Ezek a magazinban kapnak elsőbbséget.


Háttér:

20 perc

Stúdióbeszélgetés, minden héten, kedden 19. 30-kor jelentkezik. Ismétlése vasárnap 17.00 órakor. Elsősorban aktuális a közéleti problémákat dolgoz fel, véleményeket ütköztet egyenlő feltételek biztosítása mellett. Ebben a műsorban számolnak be az önkormányzat tisztségviselői, a végzett munkájukról és aktuális várospolitikai kérdésekről, döntésekről. A parlamenti képviselő előre meghatározott rendszerességgel vendége a műsornak, ahová nézői vélemények és kérdések is közvetítésre kerülnek, melyekre azonnali választ is kapnak.


Így történt … :

50perc

A műsor minden hétfőn 19. 30 órakor jelentkezik. Ismétlése kedden 13. 30-kor, valamint vasárnap 14. 00 órakor. A Csurgó Televízió 20 éves archívumából válogatott felvételek, kisfilmek események kerülnek ismételten adásba. Az archív anyagok kiválasztásánál prioritást élveznek a nevezetes és aktuális évfordulókhoz kapcsolódó régi felvételek.


Csurgói Hitélet:

50 perc

A vallási magazin minden vasárnap 8. 00 órakor jelentkezik, igazodva az egyházi rendezvények kezdéséhez. Ismétlés vasárnap 16.00 órakor. Csurgó városában működő vallási felekezetek és a Csokonai Református Gimnázium életéről, egyházi témájú eseményeiről számol be a magazin. A műsor nagy részét az istentiszteletek, és szentmisék felvételről való közvetítése teszi ki.


Csurgói Sportmagazin:

90 perc

A műsor csütörtökön 17.30-kor, valamint vasárnap 15.00-tól jelentkezik. Ismétlése, kedden és pénteken 10.30 és 17.30-kor kerül sor. A városban működő diák, amatőr, szabadidős, és profi versenysportágak életéről, sportági versenyekről, az utánpótlás fejlesztésről, mérkőzésekről tudósít, számol be. A magazin igazodik a bajnoki mérkőzések versenyidőpontjaihoz. Az események bemutatásán túl a sportolás megszerettetése, sportágaik népszerűsítése a cél.


Visszapillantás – „Ha ezt Csokonai láthatta volna:

35 perc

A kulturális magazin műsor csütörtökön 19.30-kor kerül bemutatásra. Ismétlés vasárnap 14.30-kor.A magazin bemutatja a „Csokonai Diákszínjátszó Fesztivál” történéseit, eseményeit és a fesztivál darabjait. Beszélgetések, visszaemlékezések színesítik a műsort.


CSKK TV:

20 perc

A magazin kéthetente szerdán 17.00-kor jelentkezik. Ismétlés: pénteken 17.00- kor. A kézilabda magazin Csurgó városában működő NB I.-es férfi kézilabda

csapat életét, mérkőzéseit, játékosok, vezetők, szurkolók véleményeit, észrevételeit mutatja be Miután a városban óriási az érdeklődés a kézilabda sportág iránt, a magazin egyfajta igény kielégítését biztosítja az itt élők részére.


Képújság:

50 perc

A műsoridő legterjedelmesebb része a képújság, melynek szerkesztése rovatrendszerben (rendezvények, önkormányzati hírek, közérdekű információk, városi tv programja, lakossági hirdetések) folyamatosan történik. A tartalom összeállítása a közösségi televíziókra vonatkozó reklám korlátokat is figyelembe véve történik. A közszolgálati tartalmak erőteljesen elkülönülnek - a rovatrendszer segítségével - a reklámoktól. A közszolgálati tartalmak elsősorban a város lakóit érintő információkra fókuszálnak: orvosi rendelők, intézmények nyitva tartásai, rendezvényei, önkormányzati események meghívói, civil szervezetek történései, fogadó órák, mentők, tűzoltóság, rendőrség elérhetőségei, időjárás-előrejelzések, tv-műsor, információk is megjelennek. A polgármesteri hivatal fontos kommunikációs csatornája is, melyen keresztül a leggyorsabban és leghatékonyabban.


Képviselőtestületi ülés élő közvetítése:

180 perc

Minden hónap utolsó előtti csütörtökén 15 órától általában 18 óráig. Általában három kamerával történő élő közvetítéssel.


Városi ünnepségek, nemzeti ünnepek:

2-3 óra

Csurgó város nagy hangsúlyt fektet nemzeti ünnepeink méltó megünneplésére. A politikai közélet szereplőinek vállalásán túl sok-sok civil szervezet munkálkodik a színvonalas megemlékezéseken. A városvezetés mindig méltó helyszínt biztosít a rendezvényekhez. 3 kamerával közvetítjük élőben – helyszíntől függően felvételről - az eseményeket.

 

 

 


 

Műsor

Július 11. csütörtök

19.00: Csurgói Hírmagazin (2024. július 7.)

19.47: Forgószínpad – színházi magazin

20.16: Vydareny: A fénnyel írott kép - dokumentumfilm

21.15: Képújság

22.00: Csurgói Hírmagazin (2024. július 7.)

22.47: Forgószínpad – színházi magazin

23.15: Vydareny: A fénnyel írott kép – dokumentumfilm

00.14: Képújság

 

Július 12. péntek

  7.00: Csurgói Hírmagazin (2024. július 7.)

  7.47: Képújság

10.00: Csurgói Hírmagazin (2024. július 7.)

10.47: Képújság

13.00: Csurgói Hírmagazin (2024. július 7.)

13.47: Vallási magazin – mise a Jézus Szíve Katolikus Templomból

14.46: Képújság

16.00: Csurgói Hírmagazin (2024. július 7.)

16.47: Képújság

19.00: Csurgói Hírmagazin (2024. július 7.)

19.48: Forgószínpad – színházi magazin

20.16: Vydareny: A fénnyel írott kép – dokumentumfilm

21.15: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár