Hírek

Sport

A tavasz eddigi legjobb játéka a Ferencváros ellen

  A tavaszi szezon legjobb játékát nyújtotta ugyan férfi kézilabda csapatunk szerdán a Ferencváros elleni, hétközi bajnoki fordulóban, ennek ellenére sajnos nem sikerült pontot szerezni. A félidőben ugyan 16:14-re vezettünk, de a kihagyott hétméteresek, tiszta helyzetek megbosszulták magukat és 30:29 arányban vereséget szenvedtünk.

  26 éve gyúrja a lelkeket és az izmokat

   Gazda Ferenc a Csurgói KK masszőrje, vagy szakmailag hivatalosan a fizioterapeutája. Idén tizennégy éve gyógyítja a játékosok sportsérüléseit. A regeneráció és a rehabilitációs tevékenység mellett, ha kell a lelküket is. Összeállításunkban megismerkedhetünk a tevékenységével és magyar válogatottnál végzett munkájával is

   Tatabányai továbbjutás a döntetlennel a Magyar Kupában

    A Veszprém elleni összecsapást követően, szerdán már a Magyar Kupában kellett vitézkednie férfi kézilabda csapatunknak a Tatabánya ellen. A szintén hazai pályán lejátszott mérkőzésen végig rendkívül szorosan alakult az állás. A Győri Mátyás vezette vendégek végül 26:26-os döntetlent értek el, amely a szabályok értelmében az ő továbbjutásukat eredményezte a legjobb nyolc közé.

    Győzelemmel búcsúzott a férfi kézilabda csapat ettől az évtől

     Lejátszotta idei utolsó mérkőzését férfi kézilabda csapatunk. Hazai pályán fogadta az újonc PLER-Budapest együttesét, soraiban az Európa Bajnok, ifjúsági világbajnok Dissingert. A német játékos aztán Csurgón is letette a névjegyét, hiszen 11 góllal terhelte meg a kapunkat. De mindez kevés volt a vendégeknek a sikerhez. 17:15-ös félidőt követően végül 35:30 arányban sikerült megnyerni a találkozót.

     Vereség hazai pályán a Komlótól

      Vereséget szenvedett férfi kézilabda csapatunk a legutóbbi bajnoki fordulóban, amikor hazai pályán a Komló volt az ellenfél. A vendégek végig vezettek, és 14:12-es félidőt követően, 28:25-re nyertek.

      Meg van a harmadik győzelem is

       Rendkívül jól kezdte a 2023/2024-es bajnoki idény férfi kézilabda csapatunk. A Telekom Veszprém elleni papírforma vereséget követően, két ellenfelét is több góllal, magabiztosan győzte le. Ettől függetlenül nem számíthatott könnyű meccsre tegnap, vagyis 23-án, szombaton este, amikor a Nemzeti Kézilabda Akadémia együttese ellen, aki már szintén kettő győzelmet tudhat a magáénak.

       Újabb kínos vereség hazai pályán

        A Dabas után a Budakalász is nyerni tudott férfi kézilabda csapatunk ellen a Sótonyi László Sportcsarnokban. A félidőben 13:12-re vezettek, a végén 32:29-re győztek a vendégek. A sajtótájékoztatón elég kínos volt Baranyai Norbert vezetőedző újabb magyarázkodása. Szurkolói szemmel továbbra is érthetetlen, hogy egy remek őszt követően, miért ilyen hullámzó eddig a tavaszi teljesítmény. Különösen haza környezetben nem megy a játék. Az látszik, hogy az ellenfelek sokkal felkészültebben érkeznek Csurgóra.

        Vereség hazai pályán a Dabas ellen

         Vereséget szenvedett férfi kézilabda csapatunk hazai pályán a Dabas ellen. A végig küzdelmes összecsapáson az első félidő végén 14:13-ra vezettünk. A második játékrész elején azonban alaposan az öltözőben maradtunk, amikor fordítottak a vendégek és onnét már folyamatosan vezettek a lefújásig. 30:28-ra nyerték a találkozót.

         Papírforma szerinti veszprémi győzelem Csurgón

          Megkezdődött február harmadikán a férfi kézilabda bajnokság tavaszi szezonja. Együttesünk haza pályán fogadta a Telekom Veszprémet. A világhírű vendégek már a meccs elejétől nyomatékosították az erőviszonyokat. A végén, 21:10-es félidei vezetésüket követően, 36:23-ra nyertek

          Értékes győzelem a Balatonfüred ellen

           Rangadót játszott az elmúlt hétvégén férfi kézilabda csapatunk. Hazai pályán fogadta a Balatonfüredet. A vártnak megfelelően végig szoros csata zajlott a pályán. Kettőgólos félidei vezetésünk megmaradt a végééig, így értékes kettő pontot sikerült szerezni.

           Nem sikerült meglepetést okozni a Szeged ellen

            Papírforma vereséget szenvedett férfi kézilabda együttesünk hazai pályán az OTP Bank-Pick Szeged ellen. A múlt heti vasárnapi összecsapást gyakorlatilag az első félidő utolsó tíz perce döntötte el, amikor képtelenek voltunk betalálni az ellenfél kapujába. A szünetre összeszedett ötgólos hátrányt pedig már nem tudtuk ledolgozni. A vége 31:24-es szegedi győzelem lett.

            Erődemonstráció az első hazai mérkőzésen

             Kilenc góllal verte az élvonalba visszajutó Eger együttesét férfi kézilabda csapatunk az első hazai mérkőzésén. Gyakorlatilag esélyt sem adva ellenfelének, végig magabiztosan vezetve gyűjtötte be első pontjait együttesünk, melyben több új játékos is jól mutatkozott be.