Hírek

Sport

Értékes győzelem a Ferencváros ellen

  Rendkívül szoros csata, győzelemmel. Röviden így lehetne értékelni férfi kézilabda csapatunk legutóbbi bajnoki mérkőzését. A hazai pályán lejátszott rangadón a kiváló erőkből álló Ferencváros volt az ellenfél. A félidei döntetlen állás és a 31:30-as végeredmény tükrében érdekesség, hogy a vendégek egyszer sem vezettek a találkozó folyamán.

  Újabb győzelem hazai pályán

   Második hazai mérkőzését is megnyerte férfi kézilabda csapatunk. A különbség ezúttal is három gól lett, mint az elsőn. Hiába játszottunk jól mindkét félidő első felében, a Budakalász jól használta ki érthetetlen módon visszaeső játékunkat. A végén kellett a jó csurgói kapusteljesítmény a biztos győzelemhez.

   Az első hatba kerülés a cél a CSKK-nál

    A Csurgói Kézilabda Klub idén már a tizenötödik élvonalbeli idényét kezdte meg. Az elmúlt évben a csalódást keltő kilencedik helyen végzett az együttes. Az új szezonra Baranyai Norbert vezetőedző négy új játékossal és Skaliczki László szakmai tanácsadóval kezdte meg a felkészülést az új bajnoki idényre.

    Továbbfejlődne a labdarúgócsapat, stabilak a feltételek

     Nagyon nehéz helyzetből kapaszkodik fel évről-évre a labdarúgócsapat. Tavaly nyáron szinte egy teljesen új elnökség lett választva a lejárt mandátumok miatt, ami a fejlődést természetesen nem akadályozta. Az infrastrukturális fejlesztések mellett komoly az előrelépés szakmai területen is.

     Felemás félidő győzelemmel

      Kettőgólos győzelmet aratott férfi kézilabda csapatunk a bajnokság utolsó hazai mérkőzésén. Az ellenfél a fiatalokból álló kis Veszprém volt. A kilátogató szurkolók felemás félidőt láthattak. Együttesünkből kiemelkedett Gábor Marcell teljesítménye, aki 11 találatot szerzett. A vége 30:28 lett.

      Vereség haza pályán a Pick Szegedtől

       Majd egy hónapot követően játszott ismét haza pályán férfi kézilabda együttesünk. Az ellenfél a második helyen tanyázó Pick Szeged volt. Húsz percig szépen tartottuk magunkat, de akkor a hibáinkat jobban kihasználva, elhúzott nagynevű ellenfelünk. A félidőben 17:11-re vezettek szegediek, a végén pedig 33:20-ra nyertek.

       Továbbjutás a Magyar Kupában

        Továbbjutott férfi kézilabda csapatunk a Magyar Kupában. A november 9-én, szerdán lejátszott hazai összecsapáson a Komló volt az ellenfél. Az első félidő végén ötgólos előnyre sikerült szert tenni, melyet magabiztosan őriztek játékosaink a fiataljainak több lehetőséget adó ellenféllel szemben. A vége 33:26 lett. Ezzel a negyedik fordulóba jutott együttesünk.

        Kötelező győzelem az egyik újonc ellen

         Megszerezte második győzelmét is múlt héten, szombaton férfi kézilabda csapatunk. Az új bajnoki évad első hazai mérkőzésén az egyik újonc, a Budai Farkasok volt az ellenfél. Hiába vezettünk az első félidőben már néggyel, mindössze egyetlen gól volt a különbség a szünetben. Az utolsó húsz percben viszont rendkívül eredményes játékot mutattunk, melynek eredményeként biztosan gyűjtöttük be az újabb bajnoki pontokat.

         Megkezdte a felkészülést a férfi kézilabdacsapat

          Megkezdte a 2022/2023-as bajnoki szezonra a felkészülést a férfi kézilabdacsapat. Játékosmozgások, mint minden évben szinte minden együttesnél, természetesen voltak most is. Sőt, a szakmai munka erősítéseként Skaliczki László fogja segíteni Baranyai Norbert vezetőedző munkáját. A cél pedig nem más, mint az eddigi, hosszú évek alatt megszokott helyezésekhez hasonlóan, visszakerülni a legjobb hat közé.

          Rekordlétszám, neves edzők és játékosok a kézilabda táborban

           Július 11-15-ig zajlott ezen a nyáron az immár harmadik alkalommal megszervezett kézilabda tábor 7-14 éves korú gyermekek számára. Erre az eseményre is rekord létszámban, negyvenhárman jelentkeztek az ifjú kézisek, kettő csoportban dolgozva. A szervezők, a hagyományoknak megfelelően, ismét nagy gondot fordítottak arra, hogy a résztvevők elé kimagasló sportpéldaképeket állítsanak, akik foglalkozásokat tartanak nekik. A meghívott vendégek között kiváló edzők, kézilabdázók szerepeltek. A komoly sporttevékenység mellett természetesen a kikapcsolódásra, aktív szabadidős tevékenységekre is volt lehetőség.

           Minimális különbségű vereség a gólgazdag meccsen

            Zsinórban negyedik vereségét szenvedte el férfi kézilabda csapatunk. A hazai környezetben lejátszott, Ferencváros elleni összecsapást elsősorban az első félidei gyenge védekezésünk határozta meg, hiszen 30 perc alatt 21 gólt kaptunk, míg 16-ot lőttünk. Talán egy kicsit későn jött a taktikaváltás az utolsó tíz percre, melynek köszönhetően esélyünk nyílt a pontszerzésre. Sajnos azonban ez nem sikerült, 36:35-re kikaptunk.

            Sima vereség a Balatonfüredtől

             Tízgólos vereséget szenvedett férfi kézilabda csapatunk a Balatonfüred ellen. A hazai pályán lejátszott összecsapáson talán az eddigi legrosszabb félidőt produkálta együttesünk élvonalbeli szereplése óta. Az ellenfél ugyanis a 25. percben 15:3-ra vezetett. A második félidőben már sokkal jobban ment a játék, kiegyenlített küzdelem folyt, de a nagy gólarányú vereséget nem lehetett elkerülni.

             Műsor

             November 28. hétfő

             18.02: Kortalan Torna az idősek egészségéért: váll, nyak

             18.13: Diagnózis – egészségügyi magazin

             18.49: Kortalan Torna az idősek egészségéért: váll, nyak

             19.00: Csurgói Híradó

             19.16: Kortalan Torna az idősek egészségéért: váll, nyak

             19.26: Így történt – archívműsor

             19.55: Kortalan Torna az idősek egészségéért: váll, nyak

             20.07: Képújság

             22.00: Csurgói Híradó ismétlés

             22.15: Így történt – archívműsor ismétlés

             22.43: Diagnózis – egészségügyi magazin ismétlés

             23.18: Képújság

              

             November 29. kedd

               7.00: Csurgói Híradó ismétlés

               7.14: Képújság

             10.00: Csurgói Híradó ismétlés

             10.14: Képújság

             13.00: Csurgói Híradó ismétlés

             13.14: Így történt – archívműsor ismétlés

             13.43: Képújság

             15.50: Kortalan Torna az idősek egészségéért: lábgyakorlatok

             16.00: Csurgói Híradó ismétlés

             16.14: Kortalan Torna az idősek egészségéért: lábgyakorlatok

             16.23: Képújság

             18.50: Kortalan Torna az idősek egészségéért: lábgyakorlatok

             19.00: Csurgói Híradó ismétlés

             19.14: Kortalan Torna az idősek egészségéért: lábgyakorlatok

             19.24: Így történt – archívműsor ismétlés

             19.54: Diagnózis – egészségügyi magazin ismétlés

             20.24: Képújság

             Időkép

             Legfrissebb hírek

             Naptár