Vereség hazai pályán a Dabas ellen

Vereséget szenvedett férfi kézilabda csapatunk hazai pályán a Dabas ellen. A végig küzdelmes összecsapáson az első félidő végén 14:13-ra vezettünk. A második játékrész elején azonban alaposan az öltözőben maradtunk, amikor fordítottak a vendégek és onnét már folyamatosan vezettek a lefújásig. 30:28-ra nyerték a találkozót.

Vereség hazai pályán a Dabas ellen

A Dabas volt a következő ellenfele férfi kézilabda együttesünknek második hazai mérkőzésén a tavaszi szezont illetően. Erősen kezdtünk, hiszen 4:1-re, majd 5:2-re vezettünk. A vendégek azonban, bizonyítva, hogy nehéz mérkőzésre számíthatunk ellenük, 6:6-nál utolértek bennünket, nyolc perc gólképtelenségünket követően. Nagy küzdelem folyt a pályán, melyben felváltva vezettek a csapatok. Elsősorban Gábor Marcell eredményes játéka jelentette számunkra a vezetést a szünet előtti percekben, hiszen öt találatunkból négyet ő szerzett. A 14:13-es félidei vezetésünk pedig Tóth Péter utolsó másodpercben esett góljának köszönhető.
Gyengén kezdtük a második játékrészt. A 35. percben ugyanis 17:15-re már a Dabasnál volt az előny. Átlövőjét, Zdolik Bencét nem tudtuk tartani, többször is megzörgette kapunk hálóját a labdával. A félidő közepén már négy volt a hátrányunk, nagyon nem játszottunk jól. Aztán összeszedtük magunkat és egyre jobban faragtuk a különbséget. Olyannyira, hogy az 53. percben kiegyenlítettünk. De innét sajnos az ellenfél csurgói származású kapusa, Pallag zsinórban több védést mutatott be, az ellentámadásokból pedig rendre gólt kaptunk. Beállónk, Papp Tamás utolsóként találat be, de ez sajnos már nem számított semmit a kettő pont sorsát illetően. Csurgói Kézilabda KFT – Dabas KC KFT 28:30.

 

Együttesünk továbbra is tartja negyedik helyét a tabellán. Igaz, az ötödik Ferencváros egy ponttal van lemaradva, de kettővel kevesebb meccset játszott.