Névadójára emlékezett az Eötvös József Sportiskolai Ált. Iskola

Az Eötvös József Sportiskolai Általános Iskola február 2-án emlékezett meg névadójáról. Az eseményen ez alkalommal az intézmény igazgatóhelyettese mondott ünnepi beszédet. A koszorúzás mellett természetesen nem maradt el a tantárgyversenyeken elért eredményekért járó jutalmak átadása sem.

Névadójára emlékezett az Eötvös József Sportiskolai Ált. Iskola

Február másodika ünnepnap az Eötvös József Sportiskolai Általános Iskolában, hiszen ezen a napon emlékeznek a tanulók és a pedagógusok a névadójukra, tisztelegve nagysága előtt. Az eseményen ezúttal az intézmény igazgatója mondta el gondolatait. Az ünnepi mondatok után következett a tanulók műsora.

 

Hosszasan zajlott a jutalmak osztása, melyeket a diákok a különböző tanulmányi versenyeken elért eredményeik alapján kapnak meg. Ilyenkor osztályonként sorolják fel a nyerteseket, akik örömmel veszik át a munkájukért járó jutalmat. Az Eötvös-díjat alsótagozatos korában, negyedikesen is kiérdemelte Kovács Enikő. Idén végzősként is átvehette a legrangosabb iskolai elismerést. Eötvös József szobra 2019 októberében került átadásra. Azóta megkoszorúzásra kerül ezen a jeles napon. Így volt ez ezen az alkalmon is, amikor az osztályok képviselői egy-egy szál virágot is elhelyeztek itt. Visszatérve az aulába, a Szózat hangjaival ért véget az Eötvös Nap.