Hír archívum

 • Közélet
 • Sport
Június 9-én EU parlamenti és helyi önkormányzati választások lesznek.
Nagyon sokan jöttek el a pedagógusnapi ünnepségre

  Megtartotta pedagógusnapi ünnepségét a város, melynek a közösségi ház emeleti része szolgált ezúttal helyszínül. Füstös János polgármester hálanyilvánító gondolatait követően ez alkalommal egy gyémánt- és öt aranydiplomást köszöntöttek külön is. Sajnos az elismerést ketten nem tudták átvenni egészségügyi okok miatt.

  Gyermek- és családi nap a Városi Uszodában

   Gyermeknappal egybekötött családi nap került megszervezésre május utolsó vasárnapján a Városi Uszodában. A Decsi testvérek szórakoztató koncertje mellett úszóversenyen mérhették össze tudásukat a gyermekek. Füstös János polgármester elmondta, az uszoda népszerűsítése is célja volt a rendezvénynek.

   Sikeres családi nap a Rákóczi Iskolában
   Közbiztonsági rendőrségi beszámoló a testületi ülésen

    A legutóbbi testületi ülés első napirendi pontjaként a tavalyi esztendő közbiztonsága volt a téma. A bővebb írásos anyagból a legfontosabb mutatókat ismertette röviden Horváth Ádám, a Csurgói Rendőrőrs parancsnoka. Elmondta, valamelyest nőtt a térségben a bűncselekmények száma, de ezek a felderítési arányokat nem befolyásolták, az maradt továbbra is mintegy 85 %-os. A közlekedésben viszont nagy javulást értek el. Mindemellett az ittas vezetés továbbra is probléma.

    Három étel készült a Családsegítő Központ első disznóvágásán

     Élő malacot nyert februárban a város kolbásztöltő versenyén a Családsegítő Központ csapata, amely most került levágásra. A kiváló hangulatú eseményen három étel készült: kemencében sült hús zöldségekkel, resztelt máj és sült máj. Az eseménynek a Napsugár Egyesület Kossuth utcai ingatlana adott otthont.

     Összes Közélet cikk

     Óriási meccs a Tatabánya ellen az utolsó hazai összecsapáson
     Fontos győzelem az ötödik hely megszerzéséért

      Az ötödik hely megszerzése szempontjából nagyon fontos mérkőzést nyert férfi kézilabda csapatunk a múlt hétvégén. A Gyöngyös együttesét sikerült legyőzni 27:25-re. A hazai pályán lejátszott összecsapás a várt nagy csatát hozta, melyen elsősorban a jó védekezésünknek és Füstös Ádám kapusteljesítményének köszönhetően sikerült begyűjteni mindkét bajnoki pontot.

      Magabiztos első félidő, szerencsés győzelem a kieső ellen

       16:10-es félidei vezetést követően 29:26-ra nyert végül férfi kézilabda csapatunk a Fejér B.Á.L. Veszprém ellen. A hazai környezetben lejátszott összecsapás első negyedórájában már nyolc gól volt az előnyünk. A végén azonban majdnem megtréfáltak bennünket a már biztos kieső vendégek, hiszen hat perccel a lefújás előtt egyenlíteni tudtak. Innét sikerült aztán begyűjteni a bajnoki pontokat.

       A tavasz eddigi legjobb játéka a Ferencváros ellen
       Újabb kínos vereség hazai pályán

        A Dabas után a Budakalász is nyerni tudott férfi kézilabda csapatunk ellen a Sótonyi László Sportcsarnokban. A félidőben 13:12-re vezettek, a végén 32:29-re győztek a vendégek. A sajtótájékoztatón elég kínos volt Baranyai Norbert vezetőedző újabb magyarázkodása. Szurkolói szemmel továbbra is érthetetlen, hogy egy remek őszt követően, miért ilyen hullámzó eddig a tavaszi teljesítmény. Különösen haza környezetben nem megy a játék. Az látszik, hogy az ellenfelek sokkal felkészültebben érkeznek Csurgóra.

        26 éve gyúrja a lelkeket és az izmokat

         Gazda Ferenc a Csurgói KK masszőrje, vagy szakmailag hivatalosan a fizioterapeutája. Idén tizennégy éve gyógyítja a játékosok sportsérüléseit. A regeneráció és a rehabilitációs tevékenység mellett, ha kell a lelküket is. Összeállításunkban megismerkedhetünk a tevékenységével és magyar válogatottnál végzett munkájával is

         Összes Sport cikk

         Műsor

         Június 13. csütörtök

         19.00: Csurgói Hírmagazin (2024. június 9.)

         19.52: Forgószínpad – színházi magazin

         20.25: Részekből egészet - dokumentumfilm

         20.53: Képújság

         22.00: Csurgói Hírmagazin (2024. június 9.)

         22.52: Forgószínpad – színházi magazin

         23.25: Részekből egészet – dokumentumfilm

         23.53: Képújság

          

         Június 14. péntek

           7.00: Csurgói Hírmagazin (2024. június 9.)

           7.52: Képújság

         10.00: Csurgói Hírmagazin (2024. június 9.)

         10.52: Képújság

         13.00: Csurgói Hírmagazin (2024. június 2.)

         13.52: Vallási magazin – Somogy-Zalai Evangélikus Találkozó

         14.48: Képújság

         16.00: Csurgói Hírmagazin (2024. június 9.)

         16.52: Képújság

         19.00: Csurgói Hírmagazin (2024. június 9.)

         19.52: Forgószínpad – színházi magazin

         20.25: Részekből egészet – dokumentumfilm

         20.53: Képújság

         Időkép

         Legfrissebb hírek

         Naptár