Hír archívum

 • Közélet
 • Sport
Hét előterjesztés a szeptember végi testületi ülésen
Családi sportnap a Napsugár Szociális Intézményben

  Megtartotta hagyományos családi sportnapját a Napsugár Szociális Intézmény és a Napsugár Szociális Egyesület. Természetesen a feladatok az ellátottak képességei szerint lettek összeállítva. Az eseményen a szülők is részt vettek, a jó hangulatban zajló délelőttöt még jobbá varázsolva. Velük egy informális beszélgetés is zajlott egyébként előzetesen. A vidám napot egy közös ebéd zárta.

  Toborzót tartott a Csurgói Gyaloglóklub

   A gyaloglás népszerűsítése érdekében toborzót tartott időseknek a Csurgói Gyaloglóklub. Mindezzel természetesen elsősorban az egészség megőrzése a cél, mindamellett nem utolsó szempont a közösségben való részvétel sem. Ezt hangsúlyozta köszöntőjében Szászfalvi László országgyűlési képviselő és Füstös János polgármester is. A rendezvényen részt vett és előadást tartott Monspart Zsolt, az országos szervezet alelnöke. A csurgói járásban tíz gyaloglóklub létezik egyébként.

   Az ország legszebb birtoka a fiatal csurgói gazdáé
   Tíz éves évfordulóját ünnepelte a Csurgói Szív Egyesület

    Alapításának tízéves évfordulóját ünnepelte a Csurgói Szív Egyesület. A szombat délelőtti eseményen a köszöntők mellett dr. professzor Papp Lajos Széchenyi-díjas szívsebész tartott előadást. Természetesen elhangzottak az elmúlt jubileumi időszak eredményei is.

    Jól halad az önkormányzat udvarának a megújítása

     Jó ütemben halad az önkormányzat udvarának a megújítása. A munkálatokat eredetileg megnyerő budapesti vállalkozás, miután kihirdették a pályázat nyertesének, csődöt jelentett. Így a képviselő-testületnek gyorsan kellett lépnie, hiszen ez év végéig be kell fejeződnie a beruházásnak. Az új pályázati kiírást egy csurgói vállalkozás nyerte, aki gőzerővel látott neki az átépítési feladatoknak.

     Összes Közélet cikk

     Meg van a harmadik győzelem is
     Erődemonstráció az első hazai mérkőzésen

      Kilenc góllal verte az élvonalba visszajutó Eger együttesét férfi kézilabda csapatunk az első hazai mérkőzésén. Gyakorlatilag esélyt sem adva ellenfelének, végig magabiztosan vezetve gyűjtötte be első pontjait együttesünk, melyben több új játékos is jól mutatkozott be.

      Elkezdte a felkészülést férfi kézilabdacsapatunk

       Rövid volt a nyár férfi kézilabdázóink számára, hiszen július 19-én elkezdték a felkészülést a 16. NBI-ben töltött idényre. Az együtteshez az öt távozó helyett ugyanennyi játékos érkezett, a kapusok pedig új kapusedzővel készülhetnek a következő szezonra. A hagyományoknak megfelelően az első edzést követően Barcsra utaztak csapatösszetartásra, majd a fennmaradó öt és fél hétben a kemény edzéseké lesz a főszerep. Augusztustól pedig indulnak a felkészülési mérkőzések is.

       Sikeres évet zárt Sótonyi László edzőként
       Idén is nagyon sokan jöttek el a kézilabda táborba

        Negyedik nyáron kerül megrendezésre a kézilabda tábor Csurgón. Növekvő népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy közel ötven gyermek jelentkezett rá. A szervezők ismét csak nagy gondot fordítottak arra, hogy kimagasló szaktudású szakembereket hívjanak foglalkozásokat tartani. Így eljött a táborba többek között Zsiga Gyula, a kézilabda szövetség utánpótlás szakmai igazgatója, illetve Sótonyi László is, aki az U21-es válogatottal ezüstérmet szerzett a pár hete befejeződött világbajnokságon.

        Évzáró éremosztás a labdarúgó klubnál

         Megtartotta évzáró rendezvényét a labdarúgó klub. Az utánpótlás korosztályban több érmet is sikerült szerezni, melynek átadására itt került sor. Ezen kívül kettő fejlesztés lett felavatva: egy zárt téri parkoló, illetve egy professzionális fűnyíró. Ezek megvalósításában a TAO pályázati rendszere segítette a szakosztályt.

         Összes Sport cikk

         Műsor

         Október 2. hétfő

         18.20: Torna időseknek: kartorna állva

         18.30: A szomszéd vár - turisztikai magazin

         19.00: Csurgói Híradó

         19.17: Torna időseknek: kartorna állva

         19.27: Így történt – archívműsor

         20.05: Képújság

         22.00: Csurgói Híradó ismétlés

         22.17: Így történt – archívműsor ismétlés

         22.55: A szomszéd vár - turisztikai magazin ismétlés

         23.25: Képújság

          

         Október 3. kedd

           7.00: Csurgói Híradó ismétlés

           7.16: Képújság

         10.00: Csurgói Híradó ismétlés

         10.17: Torna időseknek: talajtorna

         10.27: Képújság

         13.00: Csurgói Híradó ismétlés

         13.17: Így történt – archívműsor ismétlés

         13.55: Képújság

         16.00: Csurgói Híradó ismétlés

         16.17: Torna időseknek: talajtorna

         16.27: Képújság

         18.50: Torna időseknek: talajtorna

         19.00: Csurgói Híradó ismétlés

         19.17: Így történt – archívműsor ismétlés

         19.55: A szomszéd vár - turisztikai magazin ismétlés

         20.25: Képújság

         Időkép

         Legfrissebb hírek

         Naptár