Pályázatos szakkörök a Történelmi Parkban

2021-ben pályázott a közösségi ház hagyományfelelevenítő szakkörök megvalósítására. A megnyerésének köszönhetően, ezek lebonyolítására most került sor most a Történelmi Parkban. Szerencsére mind az ötre, vagyis a nemezelésre, a mézeskalács készítésre, a bútorfestésre, a makraméra és az éppen aktuális tojásfestésre is betelt a tervezett létszám. Május 31-ig mindezt be kell fejezni. Az elkészült munkákat egy kiállítás keretében szeretnék bemutatni.

Pályázatos szakkörök a Történelmi Parkban

A közösségi ház átépítése, felújítása javában zajlik. Ettől függetlenül az ott dolgozók igyekeznek továbbra is különböző programokat szervezni a lakosság számára. Helyszínéül pedig többnyire a Történelmi Park szolgál. Azoknak a szakköröknek is, amelyek nem régiben kerültek meghirdetésre és indításra egy pályázati forrásnak köszönhetően.

 

A szervezésbe befektetett munka végül meghozta a gyümölcsét. Az intézményvezető örömének adott hangot, hogy megszervezhették az öt szakkört.

 

A program lassan a vége felé közeledik. Márton-Szűcs Brigitta elmondta, ha lesz rá újabb lehetőség, lesz a jövőben is ilyen vagy hasonló pályázat, mindenképpen jelentkezni fognak rá ismét.