Pályázatos szakkörök a Történelmi Parkban

2021-ben pályázott a közösségi ház hagyományfelelevenítő szakkörök megvalósítására. A megnyerésének köszönhetően, ezek lebonyolítására most került sor most a Történelmi Parkban. Szerencsére mind az ötre, vagyis a nemezelésre, a mézeskalács készítésre, a bútorfestésre, a makraméra és az éppen aktuális tojásfestésre is betelt a tervezett létszám. Május 31-ig mindezt be kell fejezni. Az elkészült munkákat egy kiállítás keretében szeretnék bemutatni.

Pályázatos szakkörök a Történelmi Parkban

A közösségi ház átépítése, felújítása javában zajlik. Ettől függetlenül az ott dolgozók igyekeznek továbbra is különböző programokat szervezni a lakosság számára. Helyszínéül pedig többnyire a Történelmi Park szolgál. Azoknak a szakköröknek is, amelyek nem régiben kerültek meghirdetésre és indításra egy pályázati forrásnak köszönhetően.

 

A szervezésbe befektetett munka végül meghozta a gyümölcsét. Az intézményvezető örömének adott hangot, hogy megszervezhették az öt szakkört.

 

A program lassan a vége felé közeledik. Márton-Szűcs Brigitta elmondta, ha lesz rá újabb lehetőség, lesz a jövőben is ilyen vagy hasonló pályázat, mindenképpen jelentkezni fognak rá ismét.

 

 

 Műsor

Május 28. vasárnap

  8.00: Vallási magazin – istentisztelet az Alsoki Református Templomból

  8.38: Képújság

13.00: Csurgói Hírmagazin

13.45: Testületi ülés (2023. május 25.)

14.54: Így történt – archívműsor ismétlés

15.42: Csurgói KK – Fejér B.Á.L.-Veszprém NB I-es férfi kézilabda mérkőzés

17.02: Forgószínpad – színházi magazin ismétlés

17.35: Generációnk – nyugdíjas magazin ismétlés

18.14: Csavargók – dokumentumfilm ismétlés

19.17: Vallási magazin – istentisztelet az Alsoki Református Templomból ismétlés

19.54: Csurgói Hírmagazin ismétlés

20.39: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár