Elkezdte a felkészülést férfi kézilabdacsapatunk

Rövid volt a nyár férfi kézilabdázóink számára, hiszen július 19-én elkezdték a felkészülést a 16. NBI-ben töltött idényre. Az együtteshez az öt távozó helyett ugyanennyi játékos érkezett, a kapusok pedig új kapusedzővel készülhetnek a következő szezonra. A hagyományoknak megfelelően az első edzést követően Barcsra utaztak csapatösszetartásra, majd a fennmaradó öt és fél hétben a kemény edzéseké lesz a főszerep. Augusztustól pedig indulnak a felkészülési mérkőzések is.

Elkezdte a felkészülést férfi kézilabdacsapatunk

Az előzetes várakozásnak megfelelően teljesítette célkitűzését a tavalyi szezonban a Csurgói KK férfi kézilabda csapata. Baranyai Norbert vezetőedző elégedetten nyilatkozott a csapat teljesítményéről, bár a szerencsefaktor is nagy szerepet játszott a végleges sorrend kialakulásában.


Már a nyár elején tudni lehetett, hogy több játékos elhagyja a klubot, akik helyett új játékosok érkeznek. A 16. NBI-ben töltött szezonban a kapusok is új kapusedzővel dolgoznak majd Nahaj László személyében.


Az együttes szinte teljes kerettel vágott neki az első tréningnek, amelyről egyedül Gábor Marcell hiányzott, aki párjával első gyermeküket várta. Benett július 20-án érkezett. Ezt követően csapatösszetartáson vettek részt a játékosok.

A felkészülést napi két edzéssel folytatja a csapat, amelyeben az első héten a futásé volt a főszerep. Természetesen edzőmérkőzéseket is játszik a csapat a felkészülés alatt. A szurkolók először hazai pályán augusztus első hetében láthatják a megfiatalodott együttest.


Baranyai Norbert vezetőedző a fiatal játékosokkal tűzdelt csapattól a tavalyihoz hasonló, jó szezont vár, amelyben nagy szükség lesz a játékosok koncentráltságára.