Átadásra került az önkormányzat megújított parkolója

Hivatalosan is átadásra került az önkormányzat megújított parkolója. A december 7-ei eseményt Füstös János polgármester nyitotta meg, majd a kivitelezést végző csurgói cég ügyvezetője részletezte a megvalósítás műszaki tartalmát. Az átjárható udvarban 21 autós parkolóhely várja az ügyfeleket.

Átadásra került az önkormányzat megújított parkolója

Nem kis problémát és fejtörést okozott a képviselő-testületnek a három részből álló központi fejlesztés egyik megvalósítandó eleme, az önkormányzat udvarának a felújítása. Mindezek ellenére határidőre elkészült. A hivatalos átadására december hetedikén, kedden került sor, ahol először városunk polgármestere osztotta meg gondolatait. Beszélt a régebben megvalósult központi fejlesztésekről, illetve arról a nem mindennapos problémáról, melyet az udvar átépítésére nyert pályázat során tapasztaltak.

 

A kivitelezést a csurgói Juhai és Társa Kft. végezte. A munkálatok elvégzésére nem sok ideje maradt, de ennek ellenére sikerült befejeznie, nagyon szépen megvalósítva az átépítési terveket.

 

Az esemény végén átvágásra került a nemzeti színű szalag, jelezve, most már hivatalosan is használhatja a nagyközönség a teljesen átépített, felújított önkormányzati parkolót. Természetesen hivatali ügyintézés tekintetében.