Sikeres érettségik a református gimnáziumban

Negyvenketten tettek érettségi vizsgát ebben az esztendőben a református gimnáziumban. És ami a legfontosabb, mindenki sikeresen. Közülük harmincöt volt a végzős, aki átvehette az erről szóló bizonyítványát. Kiemelkedett teljesítményével Nemes Tamás, hiszen minden tantárgyból 90% felett teljesített. Így, most egyedüliként beírhatta nevét az iskola aranykönyvébe.

Sikeres érettségik a református gimnáziumban

Múlt héten zajlottak az érettségi vizsgák a Csokonai Református Gimnáziumban. Mindez összesen 42 diákot érintett ez alkalommal.

 

Az “A” osztály hétfőtől szerdáig vizsgázott. Az igazgatóhelyettes elmondása szerint ők is alapos felkészültségről tettek tanúbizonyságot. Számukra a bizonyítványok átadására szerdán 13 órakor került sor. Az érettségik átvétele során bizony többen kaptak dicséretet egy-egy tantárgyból, de volt egy végzős, aki kiemelkedően jó teljesítmény nyújtott mindenből. Természetesen nem csak a diákoknak, hanem az iskolának, illetve a tanároknak is komoly kihívást, felkészülést jelent az érettségi.

 

Következhet a jól megérdemelt nyári pihenő, majd remélhetőleg szeptembertől tanárok és érettségizettek egyaránt újult erővel tudnak belevágni előttük álló feladataik megfelelő szintű elvégzésébe.