Sikeres projektet zárt Csurgó

Véget ért a második olyan határon átnyúló projekt is, melynek egyik partnere Csurgó városa volt. A nagyjából félmillió eurós összegből a Történelmi Parkban került kialakításra egy Látogató Központ, mely több látványos elemmel várja a fiatalabb és az idősebb korosztályt egyaránt. Füstös János polgármester elégedettségét fejezte ki az újabb sikeres interreges projekt megvalósítása kapcsán. Elmondta azt is, már körvonalazódnak a további tervek a folytatáshoz. Az új ciklus pályázatait várhatóan 2024 elején fogják kiírni.

Sikeres projektet zárt Csurgó

Csurgó városa második alkalommal lehetett egy nyertes, határon átnyúló pályázat egyik sikeres partnere. Ennek is megtörtént a zárórendezvénye, vagyis befejeződött az újabb fejlesztés, amely ismét csak a Történelmi Parkban került megvalósításra.

 

Az önkormányzat és természetesen Füstös János polgármester is azt várja ettől a beruházástól, hogy még többen fognak Csurgóra látogatni.

 

A csurgói záróesemény egyben egy magyar-horvát együttműködési ciklus befejezése is. Közben elindult az újabb hétéves időszak tervezése, melyben ismét csak részt szeretne venni városunk elnyert és megvalósított pályázattal, vagy akár pályázatokkal.