Évzáró éremosztás a labdarúgó klubnál

Megtartotta évzáró rendezvényét a labdarúgó klub. Az utánpótlás korosztályban több érmet is sikerült szerezni, melynek átadására itt került sor. Ezen kívül kettő fejlesztés lett felavatva: egy zárt téri parkoló, illetve egy professzionális fűnyíró. Ezek megvalósításában a TAO pályázati rendszere segítette a szakosztályt.

Évzáró éremosztás a labdarúgó klubnál

Nagyszabású évzáró rendezvényt tartott a Csurgói Torna Klub, ahol elsőként a labdarúgó szakosztály elnöke szólt röviden. Több díszvendég is meghívásra került. Közülük elsőként Csurgó polgármestere méltatta a labdarúgók teljesítményét. Térségünk országgyűlési képviselője szintén gratulált az elért eredményekhez, majd kiemelte az eddigi legjobb magyar focistát, illetve az összefogás jelentőségét hangsúlyozta. Az évzáróra eljött a Somogy vármegyei labdarúgó elnök is.

 

A beszédeket követően került sor az éremátadóra. Az U16-os csapata megnyerte a bajnokságát, illetve futsal-ban ezüstérmet szerzett. Kiemelkedő teljesítmény volt mindkét eredmény, de főleg a bajnoki arany. Az U14-es együttes ezüstérmet vehetett át, melyet a bajnokságban mutatott teljesítményével érdemelt ki, míg az U13-as fiatalok teremlabdarúgásban nem találtak legyőzőre, begyűjtve az aranyérmet. Az év értékelése szempontjából természetesen fontos volt a megyei első osztályú felnőtt csapat teljesítményéről is beszélni.

 

Szerencsére vannak tervek a szakmai és egyéb feltételek további fejlődése érdekében, ami mindenképpen stabilizálja a csurgói labdarúgó klub működését. Az évzáró rendezvény közös ebéddel fejeződött be.