A hölgyeket köszöntötték a szociális intézményekben

Március nyolcadikán, mint ahogy mindenki tudja, nemzetközi nőnap van. A Városi Szociális Intézményben hetedikén köszöntötték a hölgyeket. Délelőtt az Alsoki Idősek Klubjában óvodások, a Napsugár Szociális Intézmény ellátottjai kedveskedtek műsorral és ajándékkal, illetve zenével is készültek a szervezők. Természetesen Füstös János polgármester is részt vett az eseményen, egy-egy szál virággal kedveskedve. A Basakúti utcai klubban minderre kora délután került sor.

A hölgyeket köszöntötték a szociális intézményekben

Hazánkban 1848 óta minden esztendőben, március nyolcadikán ünnepeljük a hölgyeket. Így tesznek a csurgói intézményekben is. A Városi Szociális Intézmény hetedikén köszöntötték a nőket. Az Alsoki Idősek Klubjában késő délelőtt került sor minderre. Elsőként az óvodások kedveskedtek műsorral.

 

A verseket és énekeket követően átadták a jelenlévő hölgyeknek saját maguk készítette ajándékaikat. Papírból készült virágokat. Az eseményre természetesen eljött Csurgó város polgármestere is, aki gondolatai bevezetéseként a most szereplő kisgyermekeket és pedagógusaikat méltatta. Füstös János egy-egy szál fehér szegfűt ajándékozott a gyengébbik nem képviselőinek, mondatai mellett így is köszöntve őket.

 

A Napsugár Szociális Intézmény ellátottai szintén verssel és ajándékkal készültek a jeles alkalomra. Az ő ajándékuk intézményük lakóinak a kézügyességét dicsérik. Nagyon szép, főként fából készült ajándékot hoztak a hölgyeknek, maradandó értékkel meglepve őket. Az Alsoki Idősek Klub férfi tagjai nevében Balogh Csaba egy verset szavalt el Aranyosi Ervintől. A címe: Március 8. Nőnap. Végezetül Jeszek Józseffel énekelhettek együtt az ünnepeltek és a vendégek.

 

Az intézmény a műsort és a köszöntéseket szendviccsel, süteménnyel, üdítővel vendégelt meg mindenkit, aki részt vett az Alsoki Idősek Klubja hölgytagjainak a köszöntésén.