Asztaldíszkészítéssel kezdődött a közösségi ház programsorozata

Decemberben, a várakozás jegyében több érdekes programot szervezett a közösségi ház a csurgói egyházak segítségével. Ezeknek az első eseménye november 29-én zajlott, amikor a felnőtteket várták a Sótonyi László Sportcsarnokba asztaldíszkészítésre. A rendezvényen több mint negyvenen vettek részt.

Asztaldíszkészítéssel kezdődött a közösségi ház programsorozata

Szorgos kezek készítik a karácsonyi asztaldíszeket a Sótonyi László Sportcsarnokban. Mindez november 29-én zajlott a kora esti órákban. Az eseményt a közösségi ház szervezte meg. A résztvevők érdekes technikákkal dolgoztak, nagyon szép tárgyakat készítve.

 

Ahogy a közösségi ház vezetője korábban említette, több program szerepel decemberben a szervezésükben. Időközben a gyermekrendezvény, a Télapóvárás, illetve a ruha-, cipő-, játék- és könyvbörze már lezajlott. Márton-Szűcs Brigitta reméli, december 15-én, pénteken a városi karácsonyi ünnepség is olyan népszerű lesz, mint a többi programjuk, és sokan fognak ellátogatni a református gimnázium parkjába. Gyermekek, felnőttek egyaránt, egy vidám estét eltölteni közösen.