Balogh Veronika szép sikere a vármegye női példaképe versenyen

Rendkívül szép sikert ért el Balogh Veronika az Év Női Példaképe Somogy vármegyében elnevezésű pályázaton, amely második alkalommal került kiírásra. A szervezők azokat a hölgyeket szerették volna külön is elismerni, akik a munkában és a családban is kiemelkedően állják meg helyüket. Kolléganőnket legidősebb lánya nevezte be a versenyre, ahol végül 16 vetélytársát megelőzve második lett. Az internetes szavazáson mindössze 17 vokssal maradt le az első helyről. A díjátadó gálát Kaposváron rendezték a Nőnapon.

Balogh Veronika szép sikere a vármegye női példaképe versenyen

Az Év Női Példaképe Somogy Vármegyében. Ez egy pályázatnak a címe, mellyel a kiírója a hölgyekre irányítja a figyelmet. Ezzel szeretné felhívni a figyelmet a tiszteletükre, akik otthon és munkahelyükön is fáradságot nem tűrően dolgoznak minden nap.

 

Nyilván nagy volt a meglepetése Balogh Veronikának, amikor tudomására jutott, hogy lánya benevezte erre a pályázatra. Végül a családtagok, ismerősök, barátok szavazatainak köszönhetően a második lett. Az első helyezett 17 vokssal előzte meg. Vera egyébként úgy gondolja, nem számít a helyezés a nők mindennapi munkájának tekintetében