Év végére akár befejeződhetnek a központi fejlesztések

Jól halad a közösségi ház építése. A módosított, novemberi határidőre nagy valószínűséggel befejeződik. A központi fejlesztés másik eleme, a csapadékvíz-elvezetés nagyrészt már el is készült. Ami továbbra is probléma, az a polgármesteri hivatal udvarának az átépítése. Ennek az újbóli engedélyeztetése javában zajlik. Füstös János polgármester bízik abban, hogyha több akadály nem lesz és most már minden a megfelelő ütemben fog haladni, akkor ennek az évnek a végén átadásra kerülhet mindhárom beruházás.

Év végére akár befejeződhetnek a központi fejlesztések

„Zöld város” elnevezéssel zajlik a központban egy nagyszabású fejlesztés, most már több mint egy éve. A legnagyobb eleme a közösségi ház felújítása és fejlesztése, ami a nehezítő körülmények ellenére jó ütemben halad. Ahogy látni is minden nap, folyamatosan zajlanak a munkálatok.

 

A három részből álló központi beruházás másik, a közösségi háztól jóval kisebb eleme egy csapadékvíz-elvezető projekt.

 

Ami nagy gondot és problémát jelent, az a harmadik része a fejlesztésnek, mégpedig a polgármesteri hivatal udvarának a felújítása, illetve megújítása.

 

Füstös János polgármester bízik benne, hogy nyárra már a polgármesteri hivatal udvarán is elkezdődnek a munkálatok, és tényleg év végére befejeződhet a teljes, három részből álló központi fejlesztési projekt.