Karácsonyi ünnepség a Kolping Nagyváthy Középiskolában

Meghitt karácsonyi ünnepséget tartott a Kolping Nagyváthy János Középiskola. Az igazgatói beszéd mellett színes kulturális műsor emelte az esemény fényét. Ebben többek között versek hangzottak el, a tanári kórus énekszáma, illetve meglepetésként gramofonon keresztül megszólalt egy több mint száz éve előadott karácsonyi dal.

Karácsonyi ünnepség a Kolping Nagyváthy Középiskolában

Ebben az esztendőben is megtartotta karácsonyi ünnepségét a Kolping Nagyváthy János Katolikus Középiskola. Elsőként az intézmény vezetője mondta el ünnepi gondolatait.

 

Az ünnepség kulturális részében versek hangzottak el, illetve fellépett a tanári kórus. Egy meglepetés is várta a diákokat és a tanárokat. László Zsolt gramofongyűjtő hozta el ugyanis egyik lemezét meghallgatni. Ezen egy karácsonyi dal volt hallható, melyet több mint száz éve vettek fel.

 

A folytatásban elhangzott egy karácsonyi történet, egy diákének, de természetesen fellépett még a tanári kórus is. Nem csak a diákok, a tanárok közül is volt, aki verssel készült.

 

Az ünnepség zárásaként minden tanuló egy kis karácsonyi ajándékot kapott az iskolától, így kezdődhetett meg számukra a téli szünet, benne a karácsonnyal.