Szeretetvendégség a Városi Szociális Intézményben

Szeretetvendégséget tartott december 18-án, hétfőn a Városi Szociális Intézmény. Ez alkalommal több száz vadgulyás lett kiosztva kettő helyszínen. Év vége lévén, Zabundia Szilvia vezető felhívta a figyelmet széles körű szolgáltatásaikra is. Az eseményre ellátogatott Füstös János polgármester is, aki köszönetet mondott a város minden szociális intézményének.

Szeretetvendégség a Városi Szociális Intézményben

Idén is megszervezte hagyományos szeretetvendégségét a Városi Szociális Intézmény. Ismét csak sokan éltek az alkalom adta lehetőséggel. Minderre december 18-án, hétfőn került sor. Az intézmény egész évben több szolgáltatást is nyújt a rászorulóknak. Zabundia Szilvia ezekre is felhívta a figyelmet.

 

Az eseményre elfogadta a meghívást városunk polgármestere is, aki nagyon fontosnak tartja, hogy Csurgón a szociális hálózat nagyon jól működjön. Kihangsúlyozta, szerencsére ez így is van.

 

Füstös János és Zabundia Szilvia természetesen elmentek az Alsoki Idősek Klubjába is, a szeretetvendégség másik helyszínére, hiszen ott is nagyon sok vadgulyás került kiosztásra.