Képviselői kérdések az önkormányzat felé

Az augusztus végi testületi ülés utolsó napirendi pontja ismét csak az „Egyebek” volt. Előzetesen ugyanis írásban képviselői kérdések érkeztek az önkormányzat felé. Ezek a felső-csurgói játszótérrel, a lakóházak előtti fűkaszálással és a Magyar Falu Programban beadott pályázattal voltak kapcsolatosak. Mindegyikre a megfelelő szakember adott választ.

Képviselői kérdések az önkormányzat felé

Korábban több képviselő is kérte, hogy a testületi ülések végén legyen egy „Egyebek” elnevezésű napirendi pont, ahol feltehetik kérdéseiket bármilyen témával kapcsolatosan. A helyi rendeletnek megfelelően azonban ezt előzetesen lehet megtenni írásban, hogy az illetékes szakemberek megfelelőképpen felkészüljenek a válasszal. Az augusztusi ülésen erre ismét csak az utolsó napirendi pontban került sor, hiszen érkeztek kérdések. Az elsőre Káplár István, a Városgazdálkodási Kft. vezetője adott választ. Ez a felső-csurgói játszótér hintacseréje volt, amire azért van szükség, mert az új szabványnak nem felelnek meg, illetve darazsak költöztek bele, és csíptek már meg gyerekeket. Ennek kapcsán az előzetesen kérdést feltevő képviselő azonban további információt szeretett volna kapni a témához kapcsolódva. Témája: segítség a rászorulóknak a házak előtti fűnyírással kapcsolatosan. Erre ismét csak a Káplár István reflektált. A kaszálás differenciálásával kapcsolatosan Vargáné Hegedüs Magdolna is elmondta véleményét, mely szerint nem lenne könnyű azt felmérni, kit is érintene.

 

Ilia Csaba egy teljesen más témában is tett fel kérdést, mégpedig a Magyar Falu Program, melyre szintén az aktuális szakember, Tóth Sándor, a Beruházási és Műszaki Iroda vezetője válaszolt.

 

 

 Műsor

Október 2. hétfő

18.20: Torna időseknek: kartorna állva

18.30: A szomszéd vár - turisztikai magazin

19.00: Csurgói Híradó

19.17: Torna időseknek: kartorna állva

19.27: Így történt – archívműsor

20.05: Képújság

22.00: Csurgói Híradó ismétlés

22.17: Így történt – archívműsor ismétlés

22.55: A szomszéd vár - turisztikai magazin ismétlés

23.25: Képújság

 

Október 3. kedd

  7.00: Csurgói Híradó ismétlés

  7.16: Képújság

10.00: Csurgói Híradó ismétlés

10.17: Torna időseknek: talajtorna

10.27: Képújság

13.00: Csurgói Híradó ismétlés

13.17: Így történt – archívműsor ismétlés

13.55: Képújság

16.00: Csurgói Híradó ismétlés

16.17: Torna időseknek: talajtorna

16.27: Képújság

18.50: Torna időseknek: talajtorna

19.00: Csurgói Híradó ismétlés

19.17: Így történt – archívműsor ismétlés

19.55: A szomszéd vár - turisztikai magazin ismétlés

20.25: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár