Pályázatnak köszönhető eszközbeszerzés és csarnoképítés

Ünnepélyes zárórendezvényét tartotta Somogyudvarhelyen a Dráva-Beton Kft. annak a pályázatnak, amelyen mintegy 300 millió Ft-os összeget nyert. Ebből az összegből új eszközök, gépek kerültek beszerzésre, illetve megépült egy ipari csarnok, a tetőfelületén napelemes rendszerrel. Az eseményen több beszéd hangzott el, egyöntetűen méltatva a vállalkozást.

Pályázatnak köszönhető eszközbeszerzés és csarnoképítés

Somogyudvarhelyi székhellyel, fő tevékenységét tekintve építési betontermék gyártásával foglalkozik a Dráva-Beton Kft. Termékeit Csurgón és környékén is szívesen vásárolják. A vállalkozás fontosnak tartja a folyamatos fejlesztést, ezáltal a fejlődést. December 1-jén, pénteken pályázati forrásból nyert projekt záróeseményére került sor a cég székhelyén, az új létesítményben. Itt először az ügyvezető tekintett vissza a kezdetekre.

 

A jelenlegi fejlesztés mintegy 300 millió Ft-os Európai Uniós támogatásnak köszönhetően valósulhatott meg. Ebből korszerű gépek kerültek beszerzésre, illetve egy 681 négyzetméter alapterületű műhely épület.

 

A pályázat harmadik eleme az új épület tetőfelületén elhelyezett napelemrendszer volt, melyről a későbbiekben beszélt a kft. ügyvezetője. A zárórendezvényen többen is méltatták a vállalkozást. Elsőként a település polgármestere, ahol a beruházás megvalósult.

 

Az eseményen részt vett Bíró Norbert, Somogy Vármegye Közgyűlésének az elnöke is, aki a vármegye lehetőségeit, segítségnyújtását hangsúlyozta. Szászfalvi László, a térség kormánypárti országgyűlési képviselője örömét és boldogságát fejezte ki, hogy a cégnek sikerült eljutnia idáig, folyamatosan fejlődve. A folytatásban kiemelte azt is, ez a vállalkozás nem fejlődhetett volna, nem léphetett volna előre, ha a cég vezetőinek, szakembereinek nem lett volna pontos, előrelátó terve, víziója.

 

A beszédeket követően végül átvágásra kerül a nemzeti színű szalag, jelezve, a Dráva Beton Kft. ismét jól teljesített, amikor megvalósította ezt az újabb nagyléptékű fejlesztését.

 

 

 Műsor

Február 26. hétfő

18.25: Diagnózis – egészségügyi magazin

19.00: Csurgói Híradó

19.15: Így történt – archívműsor

20.12: Képújság

22.00: Csurgói Híradó

22.15: Így történt – archívműsor

23.12: Diagnózis – egészségügyi magazin

23.48: Képújság

 

Február 27. kedd

  7.00: Csurgói Híradó

  7.15: Képújság

10.00: Csurgói Híradó

10.15: Képújság

13.00: Csurgói Híradó

13.15: Így történt – archívműsor

14.12: Képújság

16.00: Csurgói Híradó

16.15: Képújság

19.00: Csurgói Híradó

19.16: Így történt – archívműsor

20.13: Diagnózis – egészségügyi magazin

20.50: Képújság

Időkép

Legfrissebb hírek

Naptár