Sajtótájékoztató az új bölcsőde építéséről

Sajtótájékoztatót tartott az önkormányzat az „Új bölcsőde építése Csurgón” elnevezésű projekt keretében az építendő intézmény helyszínén. Az eseményen Füstös János polgármester mellett részt vett Szászfalvi László országgyűlési képviselő és Boros László, a kivitelezést végző cég ügyvezetője.

Sajtótájékoztató az új bölcsőde építéséről

Új bölcsőde épül Csurgón. A nyertes pályázatot követően a közbeszerzések befejeződtek, így januárban minden rendelkezésre állt a munkálatok megkezdéséhez. Mindez egy sajtótájékoztatón került bejelentésre, melyet a beruházás helyszínén tartott az önkormányzat.


Az eseményen Füstös János polgármester gondolatait követően, Szászfalvi László, térségünk országgyűlési képviselője kiemelte, hazánk családbarát ország lett az elmúlt több mint tíz esztendőben. Ennek fontos eleme a kormány bölcsőde építési és felújítási programja.


A kivitelezési munkálatokat a Dunántúli Magasépítő Kft. nyerte el és kezdte is már meg. Boros László kiemelte, cégük mindent megtesz annak érdekében, hogy a szerződött határidőre, vagyis 2025. januárjában elkészüljön az új bölcsőde épülete és át tudják adni.