Több színvonalas rendezvény a Petőfi Programnak köszönhetően

Sajtótájékoztatóra került sor a kommunizmus áldozatainak tiszteletére tartott városi megemlékezést követően a Polgármesteri Hivatalban. Szászfalvi László országgyűlési képviselő, Füstös János polgármester és Márton-Szűcs Brigitta, a közösségi ház vezetője beszélt a június 30-ig megvalósuló, színvonalas városi rendezvényekről. Ezek a Petőfi Programnak köszönhetőek, melyre a vármegyéből másodmagával sikeresen pályázott Csurgó, mint járási központ.

Több színvonalas rendezvény a Petőfi Programnak köszönhetően

Csurgó méltón emlékezett meg ebben az esztendőben is a kommunizmus áldozataira. Az eseményt követően egy sajtótájékoztatóra került sor városunk polgármesterének az irodájában. Témája a Petőfi Program volt, melyet a Kulturális és Innovációs Minisztérium írt ki karöltve a Nemzeti Művelődési Intézettel. Mindez tavaly szeptemberben kezdődött azzal a céllal, hogy minőségi kulturális szolgáltatások, rendezvények jussanak el a kistelepülésen élők számára.

 

Szászfalvi László FIDESZ-KDNP-s országgyűlési képviselő gondolatait követően Füstös János polgármester kiemelte, nagy öröm városunk számára, hogy Somogy vármegyében a Siófoki járás mellett a csurgóiban indulhatott el ez a program.

 

A sajtótájékoztatón részt vett Márton-Szűcs Brigitta, a közösségi ház vezetője is, aki a Csurgói járásban, illetve a városban megvalósuló programok szakmai részéről beszélt.

 

A június 30-ig zajló Petőfi Programos rendezvényekről a Csurgó Tv is igyekszik minden információt biztosítani majd előzetesen.