Toborzót tartott a Csurgói Gyaloglóklub

A gyaloglás népszerűsítése érdekében toborzót tartott időseknek a Csurgói Gyaloglóklub. Mindezzel természetesen elsősorban az egészség megőrzése a cél, mindamellett nem utolsó szempont a közösségben való részvétel sem. Ezt hangsúlyozta köszöntőjében Szászfalvi László országgyűlési képviselő és Füstös János polgármester is. A rendezvényen részt vett és előadást tartott Monspart Zsolt, az országos szervezet alelnöke. A csurgói járásban tíz gyaloglóklub létezik egyébként.

Toborzót tartott a Csurgói Gyaloglóklub

A Csurgói Gyaloglóklub 2019-ben lett megalapítva, becsatlakozva ezzel az országos hálózatba. Legújabb rendezvénye a toborzásról szólt elsősorban, melyet a Monspart Sarolta Egészséges Életmódért Alapítvánnyal közösen szervezett szeptember 28-án, csütörtökön délelőtt a Zis-tón.

 

Az eseményt Szászfalvi László nyitotta meg, melyet követően Füstös János polgármester köszöntője második felében három fontos dologra hívta fel a figyelmet.

 

A rendezvényen Zabundia Szilvia előadása mellett Monspart Zsolt mutatta be az Országos Gyalogló Idősklub-hálózatot, aki végezetül kihangsúlyozta, mindenképpen a bővítés a legfontosabb céljuk a jövőt illetően.

 

A rendezvény közös ebéddel zárult, melyet követően nem maradhatott el a gyaloglás sem, melyet ezúttal a Zis-tó körül tettek meg a résztvevők.