Családi sportnap a Napsugár Szociális Intézményben

Megtartotta hagyományos családi sportnapját a Napsugár Szociális Intézmény és a Napsugár Szociális Egyesület. Természetesen a feladatok az ellátottak képességei szerint lettek összeállítva. Az eseményen a szülők is részt vettek, a jó hangulatban zajló délelőttöt még jobbá varázsolva. Velük egy informális beszélgetés is zajlott egyébként előzetesen. A vidám napot egy közös ebéd zárta.

Családi sportnap a Napsugár Szociális Intézményben

A Napsugár Szociális Intézmény a Napsugár Szociális Egyesülettel karöltve nagyon sok rendezvényt valósít meg az év folyamán. Igyekszik a tevékenységek széles spektrumát megszervezni ellátottainak, minél teljesebbé téve ezáltal a hétköznapjaikat. Ilyen volt a szeptember 27-én, délelőtt zajlott családi sportnap, melyet minden évben igyekeznek megtartani.

 

A sportversenyek kezdete előtt egy beszélgetés is zajlik a szülőkkel. Ilyenkor sok mindent átbeszélnek velük a dolgozók annak érdekében, hogy ellátottjaik minél színesebb, vidámabb, teljesebb hétköznapokat tudjanak eltölteni az intézményben.

 

A szerda délelőtti esemény egy volt az éves rendezvények, tevékenységek sokasága közül. Természetesen az év hátralévő három hónapjában sem ülnek tétlenül az intézményben.

 

A családi sportnap nagyon jó hangulatban zajlott, amiben biztosan nagy szerepet játszott, hogy az ellátottak mellett részt vettek a különböző játékokban a szüleik is, testvéreik, hozzátartozóik is. A szép napra pedig mi is tehette volna fel a koronát, mint egy közösen elfogyasztott, finom ebéd.