Pályázati projektnyitó az Egészségügyi Centrumban

Újabb fejlesztési projekt indult az Egészségügyi Centrumban. Az intézmény egy 300 millió Ft-os Somogy vármegyei pályázatot nyert, melyből megújulhat a számítógéppark, kisebb eszközök kerülnek beszerzésre, napelemrendszer kerül kialakításra, illetve új épületszárnyak épülnek. A már futó projekt nyitórendezvényére pénteken került sor.

Pályázati projektnyitó az Egészségügyi Centrumban

Folyamatosan valósulnak meg a különböző beruházások Csurgón a pályázati forrásoknak köszönhetően. Ezekből jelentős összeget nyer az Egészségügyi Centrum. Egy 200 millió Ft-os összeget követően most újabb 300 millió Ft-ból korszerűsödhet az egészségügyi ellátás városunkban. Ennek a fejlesztési projektnek a nyitórendezvényét tartották meg április 26-án, pénteken délelőtt az intézményben.

 

Az újabb pályázati forrás Somogy vármegyei kiírásnak köszönhető, melyre ismét pozitívan pályázott Csurgó. De nem csak most, hanem előzetesen már több alkalommal, ami komoly pénzt jelentett összességében eddig, több mint négymilliárd Ft-ot.

 

Szászfalvi László, térségünk országgyűlési képviselője többek között a Somogy vármegyei vezetéssel történő nagyon jó és hasznos együttműködést méltatta, de előtte, gondolatai elején a helyi sajtó fontos tájékoztató szerepét hangsúlyozta, ahol ezek a pozitív események is megjelennek a rengeteg bulvárhír helyett.

 

A projektnyitó zárásaként Csurgó város részéről Vassné Huszics Bernadett alpolgármester mondott köszönetet mindenkinek, aki munkájával, támogatásával, segítségével a pályázati források biztosításával hozzájárul ahhoz, hogy az itt élő emberek minél korszerűbb egészségügyi ellátást kapjanak.