Kötelező győzelem az egyik újonc ellen

Megszerezte második győzelmét is múlt héten, szombaton férfi kézilabda csapatunk. Az új bajnoki évad első hazai mérkőzésén az egyik újonc, a Budai Farkasok volt az ellenfél. Hiába vezettünk az első félidőben már néggyel, mindössze egyetlen gól volt a különbség a szünetben. Az utolsó húsz percben viszont rendkívül eredményes játékot mutattunk, melynek eredményeként biztosan gyűjtöttük be az újabb bajnoki pontokat.

Kötelező győzelem az egyik újonc ellen

Idegenbeli győzelemmel kezdte az új bajnoki évadot férfi kézilabda együttesünk. A Nemzeti Kézilabda Akadémia otthonában sikerült megszerezni a két pontot. Erre készültek játékosaink az első hazai összecsapáson az egyik újonc, a Budai Farkasok csapata ellen. Szorosan alakult a találkozó első része. Változás a 12. perctől történt, ekkor ugyanis sikerült 10:6-ra meglépnünk. Négy új játékosunk közül Mitar Markez mutatkozott be remekül, szinte számolatlanul szerezve góljait. Az ellenfél azonban jelezte, nem véletlenül jutottak fel az élvonalba. Szívós játékuknak köszönhetően ki tudtak egyenlíteni a 24. percben. Szerencsére vissza tudtuk venni a vezetést, amit sikerült megtartani a félidőig. Ekkor 15:14 volt az állás.
A második játékrészben tovább folytatódott a kiélezett csata. Rendkívül szorosan alakult az eredmény, ami elsősorban a vendégeket dicsérte. A 44. perctől aztán megint csak nagyobb fokozatba kapcsoltunk, melynek eredményeként szép lassan el kezdett nőni az előnyünk. A legnagyobb különbség, szám szerint 29:23, az 51. perc elejére alakult ki, ki másnak, mint Mitar Markeznek a találatával. A megszerzett, megnyugtató előnyünket aztán végig tudtuk tartani, és, ugyan a fővárosiak becsülettel küzdöttek, végül biztosnak mondható győzelmet szerezni. A végeredmény: Csurgói KK - Budai Farkasok-Rév Group 32:29.