Aktív iskola pályázatot nyert az Eötvös Általános Iskola

Minden diáknak igyekszik megadni a mentális és fizikai fejlődést az Eötvös József Sportiskolai Általános Iskola. Ennek érdekében pályázatot nyújtott be, melynek nyerteseként szeptembertől az aktív iskola program részesei lettek. Ennek keretében a tanórán kívül is lehetőséget biztosítanak a megfelelő mértékű mozgásra. További újdonság a francia nyelv tanulásának a lehetősége.

Aktív iskola pályázatot nyert az Eötvös Általános Iskola

Az aktív iskola program nem rég óta zajlik hazánkban. Ennek részese lett szeptembertől az Eötvös József Sportiskolai Általános Iskola. A beadott pályázat sikeresen lett elbírálva. Sikesdi Veronika igazgató nagyon fontosnak tartotta, hogy részesei lehessenek ennek az országos kezdeményezésnek.

 

A pályázat szakmai vezetője, és az egyik ötletgazdája az iskola testnevelő tanára, Dergecz Dezső, aki megerősítette az intézmény igazgatójának szavait, miszerint több előnye van a programban való folyamatos részvételnek, amiért az iskola mindent meg fog tenni természetesen.

 

Szeptembertől Sikesdi Veronika egy új nyelvtanulási lehetőséget is bevezetett az iskola életébe, hogy ezzel is bővítse az alapfokú oktatási intézmény kínálta lehetőségeket.

 

A fejlődés tehát folyamatos az Eötvös Iskola életében. Az igazgatónő végül hozzá tette, jövő szeptembertől további újdonságok indítását tervezik. Reményét fejezte ki, hogy olyan sikerrel, mint az ideiek voltak.