Lőrincz Sándor legújabb könyvének a bemutatója a Történelmi Parkban

A hitről, a kegyelemről szól Lőrincz Sándor somogyi lokálpatrióta legújabb könyve, melynek bemutatójára november 10-én, csütörtökön került sor. A Történelmi Parkban megtartott eseményen Violáné Bakonyi Ibolya beszélgetett a szerzővel. Az érdeklődők az est folyamán elég pontos képet kaphattak a szerzőről és a könyvéről egyaránt.

Lőrincz Sándor legújabb könyvének a bemutatója a Történelmi Parkban

A Történelmi Park három különböző rendezvénysorozatába is beleillett az a könyvbemutató, amelyre november 10-én, csütörtökön este került sor. Lőrincz Sándor somogyi lokálpatrióta, akinek munkássága többek között a média, a művészet, az irodalom és a vallás területén is kiemelkedő. Vele beszélgetett Violáné Bakonyi Ibolya a legújabb könyvéről, amely „A kegyelem erőterében” címet kapta.

 

A vallási témájú könyvben 42 interjú található, köztük Szászfalvi László országgyűlési képviselővel és feleségével Szászfalvi Lászlóné református lelkipásztorral. Természetesen mindketten meghívott vendégei voltak a bemutatónak. Az est során az érdeklődők részletesen megismerkedhettek az eddig 29 kötetet magáénak tudható szerzővel, az ő munkásságával, és nyilvánvalóan a legújabb művével.